ΑΘΗΝΑ
06:56
|
18.10.2024
Στην περιοχή της Κνωσού τα ξημερώματα το νέο εργατικό ατύχημα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εργατικό ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα στο Ηράκλειο με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό συνοδού σε απορριμματοφόρο του Δήμου Ηρακλείου.

Ο τραυματίας, 56 υπάλληλος της υπηρεσίας καθαριότητας του δήμου Ηρακλείου, φέρεται να έπεσε από τα πίσω μέρος απορριμματοφόρου κατά τη διάρκεια της αποκομιδής των απορριμμάτων και χτύπησε στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Το συμβάν έλαβε χώρα λίγο μετά τις 5 το πρωί στην περιοχή Άη Γιάννης της Κνωσού, όταν από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ο εργαζόμενος κατά τη διάρκειας της αποκομιδής των απορριμμάτων έπεσε από το όχημα στο δρόμο την ώρα που αυτό ήταν σε κίνηση.

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση, αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ που μετέφερε τον 60χρονο στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου και κρίθηκε επιβεβλημένη η άμεση εισαγωγή του στο χειρουργείο για την αντιμετώπιση του αιματώματος, με τους γιατρούς να χαρακτηρίζουν την κατάσταση της υγείας του κρίσιμη.

Παράλληλα στην περιοχή βρέθηκε κλιμάκιο της αστυνομίας προκειμένου να διερευνηθούν τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.

Τοπικά μέσα πιθανολογούν πως το απορριμματοφόρο έπεσε σε λακκούβα του οδοστρώματος και λόγω της ελαστικότητας στο πίσω μέρος του οχήματος ο 56χρονος βρέθηκε στο κενό τη στιγμή που το δημοτικό αυτοκίνητο βρισκόταν εν κινήσει.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μπλόκο λιμενεργατών σε μεταφορά σφαιρών στο Ισραήλ

Μήνυμα Μητσοτάκη για το θάνατο της Βάσως Παπανδρέου

Νίγηρας: Λεωφόρος έπαψε να φέρει το όνομα του ντε Γκωλ, πλατεία πήρε το όνομα του Σανκαρά

ΠΕΠΕ: Η διοίκηση της Hellenic Train θα έπρεπε να τεθεί σε διαθεσιμότητα, όχι οι εργαζόμενοι

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα