ΑΘΗΝΑ
12:07
|
29.01.2023
Στον κατάλογο των ρωσικών κυρώσεων συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων, η εκπρόσωπος του Συντηρητικού κόμματος Σάρα Φίσερ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την είσοδο σε 200 Καναδούς, μεταξύ των οποίων είναι ο υπουργός Υγείας Ζαν-Ιβ Ντικλός και ο πρόεδρος της τράπεζας CIBC, Βίκτορ Ντόντιγκ, στο ρωσικό έδαφος επέβαλε απόψε η ρωσική κυβέρνηση σε απάντηση για παρόμοιες κυρώσεις που επέβαλε ο Καναδάς σε Ρώσους πολίτες.

Το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας στην ανακοίνωσή του κατήγγειλε τη «ρωσοφοβική πολιτική» της κυβέρνησης του Καναδού πρωθυπουργού Τζάστιν Τριντό.

Στον κατάλογο των ρωσικών κυρώσεων συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων, η εκπρόσωπος του Συντηρητικού κόμματος Σάρα Φίσερ, ο πρόεδρος-διευθύνων σύμβουλος της Telesat Canada, Ντάνιελ Γκόλντμπεργκ, ο πρόεδρος της Εκλογικής Επιτροπής Στεφάν Περό αλλά και πολλοί Καναδοί ουκρανικής καταγωγής.

Canada introduces sanctions against nine Russian officials | QIRIM.News

Από την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία, στις 24 Φεβρουαρίου, ο Καναδάς έχει επιβάλει κυρώσεις σε περισσότερα από 1.400 πρόσωπα και οντότητες στη Ρωσία, τη Λευκορωσία και την Ουκρανία. Κάθε φορά η Ρωσία απαντούσε με αντίστοιχες κυρώσεις.

Νωρίτερα σήμερα ο Καναδάς επέβαλε εκ νέου κυρώσεις πολιτών της Ρωσίας, του Ιράν και της Μιανμάρ επικαλούμενος….παραβιάσεις σε ανθρώπινα δικαιώματα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ένταση Ρωσίας-Ιαπωνίας για το ψάρεμα κοντά σε αμφισβητούμενα νησιά

Περιοδεία Μπλίνκεν στη Μέση Ανατολή

Ο πρώην στρατηγός Πετρ Πάβελ κέρδισε τις εκλογές στην Τσεχία

Τα Μισελ-άνοιους του Kosmo

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα