ΑΘΗΝΑ
19:21
|
23.04.2024
Σύμφωνα με τη Χαριλάου Τρικούπη η ΝΔ «εργαλειοποιεί» την Εύα Καϊλή όπως τη βολεύει δείχνοντας ότι δεν έχει «κανέναν ηθικό φραγμό».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το Μαξίμου πέταξε το γάντι και η Χαριλάου Τρικούπη το σήκωσε απαντώντας σε υψηλούς τόνους για την υπόθεση Καϊλή, η οποία έχει συνταράξει τόσο την εγχώρια όσο και τη διεθνή ειδησιογραφία.  Ειδικότερα το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, απάντησε στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου σχετικά με τις αιχμές που διατύπωσε, με αφορμή την υπόθεση της Εύας Καϊλή, για τη στάση του ΠΑΣΟΚ στο ζήτημα των υποκλοπών.

«Η κυβέρνηση – ‘εξαγωγέας’ τεχνογνωσίας παράνομων λογισμικών παρακολουθήσεων σε τρίτα κράτη (σ.σ. σίγουρα Μαδαγασκάρη και ποιος ξέρει πού αλλού) και των παρακρατικών πρακτικών της πίσω αυλής του Μαξίμου, αφού χρησιμοποίησε την κ. Καϊλή για να θάψει το θέμα των υποκλοπών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο περιφέροντάς την στα εγχώρια μέσα ως ‘μεταγραφή αεροδρομίου’, τώρα την εργαλειοποιεί και πάλι δείχνοντας ότι δεν έχουν κανέναν ηθικό φραγμό», αναφέρει η Χαριλάου Τρικούπη μιλώντας για θράσος χωρίς όρια του κ. Μητσοτάκη και της κυβέρνησής του.

Το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΔΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, τονίζει πώς ο «Νίκος Ανδρουλάκης, επιμένει αταλάντευτα στη γραμμή της μηδενικής ανοχής σε ζητήματα διαφθοράς» και προσθέτει: «Μπορεί να πει το ίδιο ο κ. Μητσοτάκης, που με τη σφραγίδα του συγκαλύφθηκε το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων; Που ο ανιψιός του και κατά την πρωθυπουργική κρίση έχων την πολιτική ευθύνη, δεν λογοδότησε ενώπιον της εξεταστικής επιτροπής χάρις την «ασυλία», που του παρείχε η κυβερνητική πλειοψηφία; Που ο βουλευτής του, Α. Πάτσης, έλαβε εκατομμύρια ευρώ απευθείας αναθέσεις από τα ΕΛΤΑ;»

«Όσο κι αν προσπαθεί η παρέα του Μαξίμου, ο θύτης δεν μπορεί να εμφανιστεί ως θύμα», καταλήγει η απάντηση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στον κυβερνητικό εκπρόσωπο.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πιέσεις ΟΗΕ και Συμβουλίου της Ευρώπης στο Λονδίνο για τις απελάσεις στη Ρουάντα

Βομβιστικές επιθέσεις στο Μπουένος Άιρες: Μια δικαστική απόφαση με επιπτώσεις

Η διπλωματία του πιτόγυρου έχει και τα όριά της…

Ρεκόρ στους τραυματισμούς εργαζομένων στη SpaceX για δεύτερη χρονιά

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα