ΑΘΗΝΑ
03:47
|
19.05.2024
Οι πληροφορίες της «realnews» για τον εντολέα του συμβολαίου θανάτου του δημοσιογράφου και η επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με κατηγορηματικό τρόπο διαψεύδει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη δημοσίευμα που αναφέρει ότι ο υπουργός, Τάκης Θεοδωρικάκος, έχει παραλάβει έκθεση με στοιχεία από αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ για τη δολοφονία του δημοσιογράφου, Γιώργου Καραϊβάζ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του υπουργείου αναφέρει:

Από το γραφείο Τύπου του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη διαψεύδεται κατηγορηματικά δημοσίευμα που αναφέρει ότι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, έχει παραλάβει έκθεση με στοιχεία από αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ. Ο υπουργός έχει ζητήσει να ενταθούν οι έρευνες από τις αστυνομικές υπηρεσίες για να βρεθούν οι ένοχοι, όπως ισχύει και σε κάθε ανοιχτή εγκληματική υπόθεση.

Το ρεπορτάζ, το οποίο σήμερα διαψεύδει το Υπουργείο, βγήκε από την εφημερίδα «realnews». Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι αρχές, βρίσκονται κοντά στον εντολέα του συμβολαίου θανάτου κατά του δημοσιογράφου, ενώ αναφορές της ίδιας εφημερίδας, έκαναν λόγο για απόρρητη αναφορά σχετικά με τις εξελίξεις των ερευνών, η οποία παραδόθηκε πρόσφατα στον Τάκη Θεοδωρικάκο.

Να σημειωθεί πως ο φάκελος της δολοφονίας παραμένει ανοιχτός, αφού, όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες, ναι μεν οι αστυνομικοί έχουν καταλήξει σε συγκεκριμένα πρόσωπα, ωστόσο δεν έχουν στα χέρια τους το σύνολο των στοιχείων που απαιτούνται προκειμένου να υποβάλουν στην Εισαγγελία δικογραφία, από την οποία θα προκύψουν αυτόματα και εντάλματα σύλληψης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η πρόεδρος της Γεωργίας άσκησε βέτο στο νομοσχέδιο για τους «ξένους πράκτορες»

Ηλιόπουλος: Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να κοροϊδεύει τον κόσμο

Ανδρουλάκης: «Χιλιάδες αγρότες είναι υπό ομηρία»

Σλοβακία: Η κατάσταση της υγείας του Φίτσο είναι σταθερή αλλά σοβαρή

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα