ΑΘΗΝΑ
21:40
|
06.05.2024
Η Δικαιοσύνη θα έπρεπε να απευθυνθεί στους παρόχους, οι οποίοι διατηρούν, πλήρες αρχείο, επισήμανε ο τομεάρχης Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η Δικαιοσύνη θα έπρεπε να απευθυνθεί στους παρόχους, οι οποίοι διατηρούν, πλήρες αρχείο, επισήμανε ο τομεάρχης Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ, Θεόφιλος Ξανθόπουλος σε σχέση με τις υποκλοπές.

«Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η Δικαιοσύνη αναζητά στοιχεία στην ΕΥΠ, η οποία έχει παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη συγκάλυψη του σκανδάλου με πολλαπλούς τρόπους και έχει φροντίσει να καταστρέψει τα στοιχεία, ενώ θα έπρεπε να απευθυνθεί στους παρόχους, οι οποίοι διατηρούν, όπως έχουν υποχρέωση από τον νόμο, πλήρες αρχείο και επομένως είναι σε θέση ανά πάσα στιγμή να ανταποκριθούν στην εισαγγελική παραγγελία», σχολίασε ο Θεόφιλος Ξανθόπουλος.

«Σε ό,τι αφορά στις έρευνες σε πρόσωπα & εταιρείες που εμπλέκονται στην εμπορία του predator, χρειάστηκε να περάσει εξαιρετικά κρίσιμο διάστημα εννέα (9) περίπου μηνών, υπεραρκετό για να εξαφανισθούν τα όποια ενοχοποιητικά στοιχεία και αφού αποδείχθηκε ότι ο κ. Μητσοτάκης παρακολουθούσε τον κ. Χατζηδάκη, όχι μόνον μέσω του παράνομου λογισμικού αλλά και μέσω της ΕΥΠ. Η ανάγκη για Δικαιοσύνη παντού παραμένει. Οι υποκλοπές βάλουν κατά του πυρήνα του κράτους δικαίου & είναι θέμα Δημοκρατίας. Και γι’ αυτό επιμένουμε», σημείωσε ο Τομεάρχης Δικαιοσύνης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κάιρο: Η Χαμάς αποδέχεται την πρόταση για κατάπαυση πυρός

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Καταδικάζουμε απερίφραστα την Ισραηλινή εντολή εκκένωσης της Ράφα

Νεμπένζια: Το δυτικό ενδιαφέρον για την ειρηνική χρήση του διαστήματος είναι υποκριτικό

Τι πραγματικά συμβαίνει στη «Γη των όρθιων ανθρώπων»;

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα