ΑΘΗΝΑ
23:32
|
04.05.2024
«Έτσι είναι η ζωή», είπε ο Βρετανός ηθοποιός ενώ φουντώνει η φημολογία ότι θα είναι ο επόμενος πράκτορας 007, Τζέιμς Μποντ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τα νέα αφεντικά της εταιρείας κινηματογραφικών παραγωγών DC Studios απέλυσαν τον Χένρι Κάβιλ σε διάστημα μικρότερο των δύο μηνών από την ημέρα που ο Βρετανός ηθοποιός είχε δηλώσει έτοιμος να επιστρέψει ως Superman στη μεγάλη οθόνη. «Είχα μόλις μια συνάντηση με τους Τζέιμς Γκαν και Πίτερ Σάφραν και τα νέα είναι δυσάρεστα. Τελικά, δεν θα επιστρέψω στον ρόλο του Superman», έγραψε στον λογαριασμό του στο Instagram ο ηθοποιός και πρόσθεσε, «αφού μου είπαν από το Στούντιο να ανακοινώσω την επιστροφή μου τον Οκτώβριο, λίγο πριν την πρόσληψή (τους), αυτή η είδηση δεν είναι η πιο εύκολη, αλλά έτσι είναι η ζωή. Η αλλαγή φρουράς είναι κάτι που συμβαίνει. Το σέβομαι αυτό. Ο Τζέιμς και ο Πίτερ έχουν ένα σύμπαν να χτίσουν».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Henry Cavill (@henrycavill)

Οι Γκαν και Σάφραν ανέλαβαν τα ηνία της DC Studios στα τέλη του περασμένου Οκτωβρίου, μετά την εμφάνιση-έκπληξη του Κάβιλ ως Superman στην ταινία Black Adam του Ντουέιν Τζόνσον. Ο Βρετανός θεωρείται από πολλούς ως ο καλύτερος Superman μετά τον εμβληματικό, Κρίστοφερ Ριφ. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Henry Cavill (@henrycavill)

«Η γκεστ εμφάνιση στο Black Adam είναι μια μικρή πρόγευση όσων θα ακολουθήσουν στο μέλλον», είχε γράψει τότε ο Χένρι Κάβιλ αγνοώντας ότι το περίμενε η… απόλυση.

Ανοίγει ο δρόμος για τον Τζέιμς Μποντ

Ο Κάβιλ ερμήνευσε τον Άνθρωπο από Ατσάλι, Superman, από το 2013 ενώ το 2016 βρέθηκε απέναντι στον άλλο πιο σκοτεινό υπερήρωα της DC, Batman του Μπεν Άφλεκ.

Ο Χένρι Κάβιλ είναι πια «ελεύθερος» για μεταγραφές και η θρυλική σειρά κατασκοπευτικών κινηματογραφικών ταινιών «Τζέιμς Μποντ» ακόμα ψάχνει τον αντικαταστάτη του Ντάνιελ Κρεγκ. Οι φήμες λοιπόν οργιάζουν. Εξάλλου και Βρετανός είναι και ωραίος είναι και θυμίζει τον μοναδικό Σον Κόνερι.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Boeing mafia;

Δύσκολα μπορεί κανείς να πιστέψει πως είναι σύμπτωση ο δεύτερος θάνατος πληροφοριοδότη της Boeing.
ΣΥΝΑΦΗ

Disiecta Membra #11: Από τον ζιγκολό στον incel, μια διαδρομή με αυτοκίνητα

Απεβίωσε η ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου

«Ο τρελός του χωριού»: Η σκοτεινή όψη της ελληνικής υπαίθρου μέσα σε μια φωτογραφία

Όχι άλλη τοξικότητα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα