ΑΘΗΝΑ
06:02
|
20.04.2024
Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κατηγόρησε την κυβέρνηση πως προσπαθεί να βαφτίσει το ψάρι κρέας και να στρέψει αλλού το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την έντονη αντίδραση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ προκάλεσε σήμερα το απόγευμα η αναφορά του Κυβερνητικού Εκπροσώπου για το δημοσίευμα της ιστοσελίδας Euractiv περί επιβεβαιωμένης παρακολούθησης του δημοσιογράφου Τάσου Τέλλογλου και του ευρωβουλευτή Γιώργου Κύρτσου.

«Ο κ. Μητσοτάκης πιστός στα χνάρια του προκατόχου του χρησιμοποιεί τους “αρμούς της εξουσίας” για να κρύψει την αλήθεια», αναφέρει ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του κόμματος.

Αναφέρει ότι «είναι πράγματι φιλότιμη η προσπάθεια του Κυβερνητικού Εκπροσώπου να βαφτίσει το ψάρι κρέας και να στρέψει αλλού το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης», ενώ επισημαίνει πώς «αντί να επαναλαμβάνει, όμως, τα ίδια πολιτικάντικα επιχειρήματα, τον καλούμε να πάρει θέση δημόσια για τη φερόμενη παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρου Ντογιάκου, στην έρευνα που διεξήγαγε η ΑΔΑΕ μετά τα αιτήματα του ευρωβουλευτή Γιώργου Κύρτσου και του δημοσιογράφου Τάσου Τέλλογλου».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Euractiv, υπάλληλοι της «Ελληνικής Αρχής για την Ασφάλεια των Επικοινωνιών και την Προστασία του Απορρήτου» (ΑΔΑΕ) επισκέφθηκε χτες (15 Δεκεμβρίου) γνωστή εταιρεία κινητής τηλεφωνίας για να διενεργήσει έλεγχο μετά από αιτήματα που υπέβαλαν στην Αρχή οι Κύρτσος και Τέλογλου, ζητώντας να μάθουν εάν βρίσκονταν υπό παρακολούθηση από τις μυστικές υπηρεσίες.

Το EURACTIV επισήμανε στο ρεπορτάζ πως ο έλεγχος επιβεβαίωσε ότι οι Τέλλογλου και Κύρτσος παρακολουθούνταν από τις μυστικές υπηρεσίες δίχως να αποκαλυφθεί η αφορμή καθώς επικαλέστηκαν λόγους «εθνικής ασφάλειας».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στο Ντονιέτσκ βρέθηκε νεκρός ο Ράσελ Μπέντλεϊ

Άδεια για την ιδιωτική σχολή ιατρικής στην Αθήνα από την Επιτροπή Ανταγωνισμού

Νεαρός αυτοπυρπολύθηκε έξω από το δικαστήριο που δικάζει τον Τραμπ

Εργασιακό Γολγοθά αντιμετωπίζουν οι νέοι εργαζόμενοι λέει έρευνα του Eteron

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα