ΑΘΗΝΑ
06:01
|
20.04.2024
Δεκάδες Παλαιστίνιοι τραυματίστηκαν την Παρασκευή κατά τη διάρκεια ισραηλινών επιθέσεων στην κατεχόμενη Παλαιστινιακή Δυτική Όχθη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Δεκάδες Παλαιστίνιοι τραυματίστηκαν την Παρασκευή κατά τη διάρκεια ισραηλινών επιθέσεων στην κατεχόμενη Παλαιστινιακή Δυτική Όχθη, ανακοίνωσε το Παλαιστινιακό Υπουργείο Υγείας και Ερυθράς Ημισελήνου, όπως μεταδίδει το Middle East Monitor.

Ένας από τους Παλαιστίνιους που τραυματίστηκε στην πόλη Μπεϊτούνια, δυτικά της Ραμάλα, υπέστη σοβαρά τραύματα στον μηρό του.

Οι διασώστες της Παλαιστινιακής Ερυθράς Ημισελήνου περιέθαλψαν περισσότερους από 50 Παλαιστίνιους που τραυματίστηκαν σε επιθέσεις των ισραηλινών δυνάμεων κατοχής στις γειτονιές Μάντμα και Σερίν στα βόρεια της πόλης Ναμπλούς στη Δυτική Όχθη.

Εν τω μεταξύ, το ειδησεογραφικό πρακτορείο Wafa μετέδωσε ότι Ισραηλινοί έποικοι ξερίζωσαν 20 ελαιόδεντρα στο Σαλφίτ και επιτέθηκαν σε παλαιστινιακά σπίτια βόρεια της Ναμπλούς.

Η βία των ισραηλινών δυνάμεων κατοχής και των εποίκων έχει αυξηθεί απότομα ενώ γίνονται διεθνείς εκκλήσεις να σταματήσει, αλλά αυτές οι εκκλήσεις πέφτουν στο κενό.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Disiecta Membra #9: Eco, J.P. Manchette και η τελευταία ακμή της μεταπολεμικής Ευρώπης

Φονική εισβολή του ισραηλινού στρατού στο Νουρ Σαμς της Δυτικής Όχθης

BDS Greece: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πρεσβεία της Γερμανίας

Εκδήλωση της Παλαιστινιακής Παροικίας Ελλάδας για την Ημέρα των Παλαιστινίων Κρατουμένων

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα