ΑΘΗΝΑ
09:18
|
05.07.2024
Η Κροατία νίκησε το Μαρόκο με 2-1 και κατέλαβε την τρίτη θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA στο Κατάρ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η Κροατία νίκησε το Μαρόκο με 2-1 στο Διεθνές Στάδιο Khalifa στη Ντόχα το Σάββατο και κατέλαβε την τρίτη θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA στο Κατάρ, μεταδίδει το πρακτορείο TASS.

Τα γκολ για την Κροατία σημείωσαν οι Τζόσκο Γκβαρντιόλ (7’) και Μίσλαβ Όρσικ (42’). Ο Αχράφ Ντάρι σκόραρε με κεφαλιά για το Μαρόκο.

Στα ημιτελικά, η Κροατία έχασε από την Αργεντινή με 0-3 και το Μαρόκο ηττήθηκε από τη Γαλλία με 0-2.

Είναι η δεύτερη φορά που η Κροατία τερματίζει τρίτη στο Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA. Το 2018 στη Ρωσία, η ομάδα του Ζλάτκο Ντάλικ προκρίθηκε στον τελικό, αλλά ηττήθηκε από τη Γαλλία με 2-4. Το 1998, η Κροατία τερμάτισε επίσης τρίτη. Το Μαρόκο έγινε η πρώτη αφρικανική ομάδα που κατέκτησε την τέταρτη θέση σε Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA.

Το Κατάρ φιλοξενεί το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2022 μεταξύ 20 Νοεμβρίου και 18 Δεκεμβρίου σε οκτώ στάδια σε πέντε πόλεις σε όλη τη χώρα του Περσικού Κόλπου, συγκεκριμένα στη Ντόχα, το Λουσάιλ, το Αλ Βάκρα, το Αλ Χορ και το Αλ Ραγιάν.

Τα οκτώ γήπεδα υποδοχής είναι: Al Bayt Stadium, Khalifa International Stadium, Al Thumama Stadium, Ahmad bin Ali Stadium, Lusail Iconic Stadium, Stadium 974, Education City Stadium και Al Janoub Stadium.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Προολυμπιακό Τουρνουά: «Περίπατος» για την Εθνική η αναμέτρηση με την Αίγυπτο

Στο Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας η δάδα των Αγώνων Παρίσι 2024

Προολυμπιακό Τουρνουά: Πρεμιέρα με νίκη για την Εθνική και 32 πόντους από τον Αντετοκούνμπο

Euro2024: Ολλανδία και Τουρκία συμπλήρωσαν την οκτάδα των προημιτελικών

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα