ΑΘΗΝΑ
03:43
|
01.05.2024
Οι προσπάθειες του Μακρόν να «παρηγορήσει» τον Κιλιάν Μπαπέ έχουν προκαλέσει θυμηδία.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε αντικείμενο εκτεταμένου σχολιασμού και χλεύης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξελίχθηκε η προσπάθεια του Γάλλου Προέδρου Εμανουέλ Μακρόν, να φωτογραφηθεί «παρηγορώντας» τον πρώτο σκόρερ του Μουντιάλ του Κατάρ, Κιλιάν Μπαπέ, μετά την ήττα της Γαλλίας από την Αργεντινή.

Ο Μακρόν ήταν παρών στο στάδιο Lusail για να δει την ήττα, με τις κάμερες να στρέφονται τακτικά σε αυτόν για να δείξουν τις αντιδράσεις του.

Οι διαδοχικές προσπάθειες του Μακρόν να κερδίσει μερικά δευτερόλεπτα δημοσιότητας αγκαλιάζοντας και χαϊδεύοντας το κεφάλι του 23χρονου αθλητή κατέληξαν να αποτελούν ένα αρκετά άβολο θέαμα, που δε διέφυγε του σχολιασμού των χρηστών του Twitter.

Στο τέλος του χρόνου, ο Μακρόν μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να παρηγορήσει την ομάδα, αλλά φάνηκε να απογοητεύεται από το ότι ο Μπαπέ δε συμμεριζόταν τη θέρμη του.

Άλλες δύο κάπως άβολες αλληλεπιδράσεις ακολούθησαν στο βάθρο, όταν ο Μπαπέ έλαβε το βραβείο «χρυσό παπούτσι» για το ότι σημείωσε τα περισσότερα γκολ στο τουρνουά και αργότερα το μετάλλιο του δεύτερου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο Γκαλεάνο στο Σικάγο, η Εργατική Πρωτομαγιά και κυνηγετικές ιστορίες για εργάτες

Φοιτητές κατέλαβαν και το Χάμιλτον Χολ του πανεπιστημίου Κολούμπια στη Ν.Υόρκη

Ενδοπαλαιστινιακές συνομιλίες συμφιλίωσης στο Πεκίνο

Ο Τραμπ μαλώνει τον Νετανιάχου ξανά για τις επιθέσεις της Χαμάς και τον πόλεμο στη Γάζα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα