ΑΘΗΝΑ
14:16
|
08.05.2024
Μετά την Αγγελική Αδαμοπούλου και άλλη πρώην βουλευτής του ΜέΡΑ25 στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μετά την πρώην βουλευτή του ΜέΡΑ25 Αγγελική Αδαμοπούλου που προσχώρησε χθες στον ΣΥΡΙΖΑ, και η Φωτεινή Μπακαδήμα, που αποχώρησε από το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη τον περασμένο Οκτώβριο, έκανε την επιλογή να ενταχθεί στην Κοινουβουλευτική Ομάδα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ανεβάζοντας πλέον τα μέλη της στα 88.

Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας με ανάρτησή του στο Facebook. «Στην επικείμενη εκλογική αναμέτρηση μόνο η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μπορεί να ξεκλειδώσει τη πολιτική αλλαγή που τόσο ανάγκη έχει η κοινωνία, η οικονομία και η Δημοκρατία. Σε αυτόν τον αγώνα ενώνει τις δυνάμεις της και η Φωτεινή Μπακαδήμα. Καλωσόρισες, Φωτεινή, στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία!» έγραψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Από το κόμμα το ΜέΡΑ25 δεν έχει υπάρξει προς το παρόν κανένα σχόλιο. Χθες με αφορμή την περίπτωση της κ. Αδαμοπούλου ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25 είχε κάνει λόγο για «προσωπική της πολιτική “κωλοτούμπα” για να συνταχθεί με τον μετρ του είδους και να απεμπολήσει κι αυτή το αντιμνημονιακό της παρελθόν».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Συνεχίζονται οι ισραηλινοί βομβαρδισμοί στη Ράφα εν αναμονή της εισβολής- Δεκάδες οι νεκροί

ΠΑΣΟΚ: Η Κεραμέως να αναλάβει την πολιτική ευθύνη για την σκηνοθετημένη διάρρηξη στο υπουργείο

Σοβαρός κίνδυνος για την Κύπρο και την Ελλάδα

Eurovision 2024: Με παλαιστινιακή καφίγια ανέβηκε στη σκηνή Σουηδός καλλιτέχνης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα