ΑΘΗΝΑ
20:36
|
07.06.2023
«Αυτά όμως συμβαίνουν όταν υπάρχει μια ολιγαρχική μαφία στο ηλεκτρικό ρεύμα που εκμεταλλεύεται το αποτρόπαιο "Χρηματιστήριο" Ενέργειας», λέει το κόμμα του Γ. Βαρουφάκη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Πρωταθλήτρια είναι η χώρα μας καθημερινά στις τιμές της ενέργειας όπως αποτυπώνεται και στους σχετικούς χάρτες που κυκλοφορούν στις επίσημες σελίδες για τις τιμές της ηλεκτρικής ενέργειας στην ΕΕ, αλλά η Μητσοτάκης Α.Ε. μιλάει για “εισαγόμενη ακρίβεια”», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του το ΜέΡΑ25. «Προφανώς η ίδια ακρίβεια δεν “εισάγεται” και στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες και ο κ. Μητσοτάκης είναι ο πρωταθλητής σε αυτές τις “εισαγωγές”!», προσθέτει η ανακοίνωση.

«Αυτά όμως συμβαίνουν όταν υπάρχει μια ολιγαρχική μαφία στο ηλεκτρικό ρεύμα που εκμεταλλεύεται το αποτρόπαιο “Χρηματιστήριο” Ενέργειας εις βάρος της πλειοψηφίας της κοινωνίας. Ένα ψευτο-χρηματιστήριο που έστησε η προηγούμενη Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας για αποτελεσματική λειτουργία του ανταγωνισμού η οποία θα μείωνε τις τιμές και το οποίο απογείωσε στη συνέχεια φυσικά ο κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ», τονίζει το ΜέΡΑ25 και καταλήγει:

«Και μην σπεύσουν οι διάφοροι “παπαγάλοι” να μας πουν για τις επιδοτήσεις της Κυβέρνησης. Πρόκειται για επιδοτήσεις της ολιγαρχίας με δημόσιο χρήμα σε βάρος των μελλοντικών γενεών. Πρόκειται δηλαδή, για νέο δανεισμό της χώρας μας προς όφελος αυτών των ολιγαρχών, την ώρα που τα επιτόκια μεσουρανούν, αντί για την επιβολή ενός πραγματικού πλαφόν λίγο πάνω από το κόστος κάθε μονάδας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αναιμική διεθνή ανάπτυξη προβλέπει ο ΟΟΣΑ

Ιράν: Για Βενεζουέλα, Νικαράγουα, Κούβα, αναχωρεί ο Εμπραχίμ Ραϊσί

Συναντήσεις σε Πρίστινα και Βελιγράδι είχε ο Γκάμπριελ Εσκομπάρ του Στέιτ Ντιπάρτμεντ

Αυτοί είμασε… πλαστικά σκουπίδια

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα