ΑΘΗΝΑ
01:35
|
09.05.2024
Μόνο φέτος η Μίντλετον έδωσε για ρούχα τουλάχιστον 176.664 λίρες. Εννοείται πως δεν τα πλήρωσε από την τσέπη της αλλά από το υστέρημα του λαού.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Καλύτερα να ταΐζεις, παρά να ντύνεις την πριγκίπισσα της Ουαλίας και σύζυγο του Πρίγκηπα διαδόχου στο θρόνο, Γουίλιαμ, Κέιτ Μίντλετον.

Στην υγεία των κορόιδων πίνει η Πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, καθώς ντύνεται με κάθε πολυτέλεια δαπανώντας μόνο φέτος για ρούχα

Σημερινό ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας Ντέιλι Μέιλ υποστηρίζει πως η Μίντλετον δαπάνησε φέτος μόνο για ρούχα  τουλάχιστον 176.664 λίρες. Με αυτές τις αγορές, που έγιναν σε βάρος των Βρετανών φορολογουμένων  που πληρώνουν ως σήμερα τον αναχρονιστικό και παρασιτικό θεσμό της μοναρχίας, η Κέιτ Μίντλετον ξεπέρασε το προηγούμενο ρεκόρ στις δαπάνες αγοράς ρούχων που ήταν το 2017 και είχε ανέλθει σε 119.000 λίρες.

Σε μία προσπάθεια να προλάβει πιθανές (και λίαν εύλογες…) αντιδράσεις, κύκλοι του παλατιού υποστήριζαν μιλώντας σε δημοσιογράφους πως η πριγκίπισσα της Ουαλίας συχνά φορά ένα ένδυμα πάνω από μία φορά σε δημόσιες, επίσημες περιστάσεις ενώ φέτος σε μία τελετή απονομής βραβείων επέλεξε να ενοικιάσει επίσημο φόρεμα από την πλατφόρμα HURR.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η Αντιφασιστική Νίκη συνεχίζει να εμπνέει τους λαούς, λέει το ΚΚΕ

Νεκροταφείο κατοικίδιων απέκτησε η Πάτρα

Οι ΗΠΑ χάνουν σε επιρροή και λάμψη υπερδύναμης…

Λαϊκές αγορές: Ξεκινά η εφαρμογή της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα