ΑΘΗΝΑ
18:14
|
19.05.2024
Μπαράζ πυραυλικών επιθέσεων σε μια σειρά πόλεις, από το πρωί.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Προειδοποίηση αεροπορικής επιδρομής είναι αυτή τη στιγμή σε ισχύ σε ολόκληρη την επικράτεια της Ουκρανίας, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες εκρήξεις ακούστηκαν σήμερα το πρωί στην Λβίβ, στην περιοχή Ιβάνο-Φρανκοφσκ, στη δυτική Ουκρανία και νωρίτερα στο Κίεβο, ενώ τη νύχτα αναφέρθηκαν εκρήξεις στη Νικόπολη, και το Χάρκοβο. Oι εκρήξεις φέρονται να προκαλούνται από χτυπήματα της αντιαεροπορικής άμυνας εναντίον εισερχόμενων ρωσικών πυραύλων.

Τις πληροφορίες για τις εκρήξεις στην ουκρανική πρωτεύουσα επιβεβαίωσε ο δήμαρχος της πόλης Βιτάλι Κλίτσκο.

Το ειδησεογραφικό πρακτορείο Dumskaya ανέφερε επίσης εκρήξεις στα νοτιοανατολικά προάστια της Οδησσού προκαλώντας ζημιές σε ζωτικής σημασίας υποδομές, ενώ το πρακτορείο Starna έκανε λόγο για εκρήξεις που συγκλόνισαν το Νικολάγιεφ.

Ο σύμβουλος του Ουκρανού Προέδρου, Ολέξι Αρεστόβιτς, έγραψε στο Facebook πως περισσότεροι από 100 πύραυλοι έρχονται κατά κύματα και σειρήνες αεροπορικού συναγερμού ακούγονται σε όλη τη χώρα.

Διακοπές της ηλεκτροδότησης ανακοινώθηκαν στις περιφέρειες της Οδησσού και του Ντνιπροπετρόφσκ, με στόχο να ελαχιστοποιηθούν ενδεχόμενες ζημιές στην ενεργειακή υποδομή.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αναγκαστική προσγείωση για τον πρόεδρο του Ιράν κοντά στα σύνορα με το Αζερμπαϊτζάν (upd)

Οι Ταμίλ της Σρι Λάνκα συμπληρώνουν 15 χρόνια από το τέλος του εμφυλίου πολέμου

Γάζα: Τουλάχιστον 35.456 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν από την 7η Οκτωβρίου

Χερσώνα: Ένας νεκρός, 16 τραυματίες από ουκρανική επίθεση σε λεωφορείο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα