ΑΘΗΝΑ
22:46
|
24.04.2024
Οι υπουργοί Εξωτερικών Ελλάδας και Ισραήλ συζήτησαν τις στενές διμερείς σχέσεις με τον Νίκο Δένδια να αποδέχεται πρόσκληση για επίσκεψη στην Ιερουσαλήμ τις επόμενες μέρες.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μία «γόνιμη ανταλλαγή απόψεων» για την περαιτέρω εμβάθυνση της διμερούς «στρατηγικής συνεργασίας» Ελλάδας-Ισραήλ είχαν απόψε οι υπουργοί Εξωτερικών των δύο χωρών σύμφωνα με ανακοίνωση του ελληνικού υπουργείου. Μάλιστα ο Νίκος Δένδιας αποδέχθηκε την πρόσκληση του Ισραηλινού ομολόγου του, Έλι Κοέν, να επισκεφθεί την Ιερουσαλήμ εντός του μήνα.

Σε ανάρτηση του Δένδια αναφέρει πως συζήτησαν και τον «προγραμματισμό συναντήσεων και εξελίξεων στην Ανατολική Μεσόγειο».

Ο Ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών στη δική του ανάρτηση στο Τουίτερ τόνισε πως συζήτησαν για τις καλές διμερείς σχέσεις και συμφώνησαν να συνεχίσουν την συνεργασία και την περαιτέρω ενίσχυσή των δεσμών μεταξύ των χωρών στους τομείς της οικονομίας, της ενέργειας και όχι μόνο.

Ανακοίνωσε επίσης πως ο Νίκος Δένδιας αποδέχθηκε την πρόσκλησή του να πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Ιερουσαλήμ και αναμένεται να φτάσει στο Ισραήλ εντός του μήνα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς έστειλε ο Μπάιντεν στην Ουκρανία

Πιθανή η παραίτηση του Σάντσεθ στη Μαδρίτη

Κυπριακό, Γάζα, και αμοιβαία συμφέροντα στη συνάντηση Στάνμαγιερ και Ερντογάν

Στη ΓΑΔΑ διανυκτερεύει ο βουλευτής Φλώρος μετά την άσκηση δίωξης για κακούργημα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα