ΑΘΗΝΑ
17:44
|
08.05.2024
Ο Πούτιν απηύθυνε χριστουγεννιάτικους χαιρετισμούς σε Ρώσους και Ορθόδοξους πιστούς, επισημαίνοντας τον ρόλο των εκκλησιαστικών οργανώσεων στην υποστήριξη των συμμετεχόντων στην ειδική στρατιωτική επιχείρηση.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν απηύθυνε χριστουγεννιάτικους χαιρετισμούς σε Ρώσους και Ορθόδοξους πιστούς, επισημαίνοντας τον ρόλο των εκκλησιαστικών οργανώσεων στην υποστήριξη των συμμετεχόντων στην ειδική στρατιωτική επιχείρηση, μεταδίδει το TASS.

«Σας απευθύνω τις εγκάρδιες χριστουγεννιάτικες ευχές μου! Αυτή η λαμπερή γιορτή που αγαπιέται από όλους εμπνέει τους ανθρώπους για καλές πράξεις και προθέσεις, χρησιμεύει για να εδραιώσει στην κοινωνία τέτοιες διαρκείς πνευματικές αξίες και ηθικές κατευθυντήριες γραμμές όπως το έλεος, η συμπόνια, η καλοσύνη και η δικαιοσύνη.» είπε.

Ο Πρόεδρος σημείωσε την εποικοδομητική συμβολή της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας και άλλων ορθόδοξων δογμάτων στη Ρωσία στην ενότητα της κοινωνίας, τη διατήρηση της ιστορικής μας μνήμης, την ανατροφή της νεολαίας και την ενίσχυση του θεσμού της οικογένειας.

«Οι εκκλησιαστικές οργανώσεις δίνουν προτεραιότητα στη διαεθνοτική και διαθρησκευτική ειρήνη και συμφωνία στη χώρα μας, φροντίζουν όσους χρειάζονται βοήθεια, υποστηρίζουν τους μαχητές μας που συμμετέχουν στην ειδική στρατιωτική επιχείρηση. Αυτό το μεγάλο, πολύπλευρο, αληθινά αυτοθυσιαστικό έργο αξίζει τον πιο ειλικρινή σεβασμό», είπε.

Τελειώνοντας τους χαιρετισμούς του, ο Πούτιν ευχήθηκε στους Ορθόδοξους Χριστιανούς και σε όλους όσους γιορτάζουν τα Χριστούγεννα υγεία, επιτυχία και ό,τι καλύτερο.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πιερρακάκης στο Βατικανό: Απαράδεκτη απόφαση η μετατροπή της Μονής της Χώρας σε τζαμί

Ζελένσκι: Στέλνει κατάδικους να πολεμήσουν-Ποινές στους ανυπότακτους

Ε.Ε: Εγκρίθηκε το σχέδιο για χρηματοδότηση του Κιέβου μέσω των δεσμευμένων ρωσικών κεφαλαίων

Στην απέλαση Ρώσου στρατιωτικού ακολούθου θα προχωρήσει η Βρετανία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα