ΑΘΗΝΑ
23:34
|
27.04.2024
Καταγγελία της πρώην δημάρχου Γαύδου για προσπάθεια κατ'οίκον περιορισμού της κατά τη διάρκεια της πρωθυπουργικής φιέστας στο νησί την ημέρα των Θεοφανείων.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την ανεκδιήγητη προσπάθεια υποβολής της σε καθεστώς κατ’οίκον περιορισμού μέχρι την ολοκλήρωση της επίσκεψης του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στο νησί της Γαύδου για τον εορτασμό των Θεοφανείων καταγγέλλει η πρώην δήμαρχος Γαύδου, Γκέλη Καλλίνικου. 

«Την ημέρα των Θεοφανίων μαύρα σκοτάδια κάλυψαν την δημοκρατία στην Γαύδο. Είχα ευγενική παράκληση από αστυνόμο να παραμείνω σπίτι μου μέχρι την αποχώρηση του πρωθυπουργού από το νησί» υπογραμμίζει η Γκ. Καλλίνικου σε ανάρτησή της στο facebook, κάνοντας λόγο για καθεστώς ομηρίας και επιτήρησης από την αστυνομία. 

Όπως διευκρινίζει η ίδια, αρνήθηκε να υπακούσει στις ανήκουστες «συστάσεις» για περιορισμό της στο σπίτι της μέχρι την αποχώρηση του πρωθυπουργού, με αποτέλεσμα να υποβληθεί στη διαδικασία διαπραγμάτευσης με την αστυνομία σχετικά με το δικαίωμα πρόσβασης της σε δημόσιους χώρους. 

«Φυσικά και αρνήθηκα και δήλωσα ότι δεν θα αλλάξω το πρόγραμμα μου, με αποτέλεσμα αυτή την στιγμή να πραγματοποιώ προγραμματισμένη πεζοπορία στο δάσος του νησιού, στην λεωφόρο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ύστερα από αρκετή συζήτηση με την αστυνομία» σημειώνει η ίδια, διερωτώμενη «πώς αντέχει η μικρή προβλήτα της Γαύδου τόση ντροπή πάνω της και πόσες σιροκαδες και καταιγίδες χρειάζονται για να εξαγνιστεί μέρα που είναι, από την διαφθορά».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η Γερμανία είναι χλιαρή στην ιδέα της Κίνας για διεθνή έρευνα για τις εκρήξεις του Nord Stream

Μια ταινία γυρισμένη στο διάστημα

Ανδρουλάκης: «Επί Κυριάκου Μητσοτάκη η Ελλάδα πήρε το “πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα” ακρίβειας»

Βελόπουλος: Προσβλητικές οι δηλώσεις Μητσοτάκη για καλές θέσεις εργασίας και υψηλές αμοιβές

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα