ΑΘΗΝΑ
16:16
|
08.05.2024
Τουλάχιστον ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και 57 τραυματίστηκαν σε σύγκρουση αμαξοστοιχίας στο μετρό της Πόλης του Μεξικού τα ξημερώματα του Σαββάτου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τουλάχιστον ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και 57 τραυματίστηκαν σε σύγκρουση αμαξοστοιχίας στο μετρό της Πόλης του Μεξικού τα ξημερώματα του Σαββάτου, δήλωσαν οι τοπικές αρχές, σύμφωνα με το Reuters.

Το άτομο που σκοτώθηκε στο πρωινό δυστύχημα ήταν μια νεαρή γυναίκα, δήλωσε ο επικεφαλής ασφαλείας της πόλης Ομάρ Γκαρσία στα τοπικά μέσα ενημέρωσης Grupo Milenio.

Ο Γκαρσία μοιράστηκε μια ενημερωμένη λίστα με τους τραυματίες αργότερα το Σάββατο και η δήμαρχος της πόλης, Κλαούντια Σέινμπαουμ, είπε στο Twitter ότι βρισκόταν στο σημείο.

Άλλοι τέσσερις που ήταν παγιδευμένοι σε ένα βαγόνι στη γραμμή 3 διασώθηκαν και είναι καλά στην υγεία τους, είπε νωρίτερα ο Γκαρσία.

Τα τελευταία χρόνια έχουν συμβεί διάφορα ατυχήματα στο μετρό. Η πιο σοβαρή ήταν η κατάρρευση σιδηροδρομικής διάβασης στη Γραμμή 12 τον Μάιο του 2021 που σκότωσε 26 άτομα και τραυμάτισε περισσότερους από 60.

Οι ελλείψεις στη συντήρηση προσδιορίστηκαν ως μία από τις αιτίες αυτού του ατυχήματος.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κωνσταντινούπολη: Boeing 767 προσγειώθηκε χωρίς τις μπροστινές ρόδες

«Επιστρέφει» η αφρικανική σκόνη- Νέα εγκύκλιος του υπουργείου Υγείας

AstraZeneca: Αποσύρει παγκοσμίως το εμβόλιο για τον κορονοϊό

Κατέθεσε αίτημα αποφυλάκισης και ο Ηλίας Κασιδιάρης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα