ΑΘΗΝΑ
18:02
|
04.07.2024
Τα διυλιστήρια Isab di Priolo, τα οποία βρίσκονται στις Συρακούσες της Κάτω Ιταλίας, απασχολούν περίπου χίλιους εργαζόμενους.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στο κυπριακό επενδυτικό ταμείο  Argis G.o.i. πωλήθηκαν σήμερα τα διυλιστήρια Isab di Priolo που βρίσκονται στη Σικελία της Ιταλίας.Η ανακοίνωση έγινε από εκπρόσωπο του ρωσικού πετρελαϊκού ομίλου Lukoil.

Από τα συγκεκριμένα διυλιστήρια προέρχεται περίπου το 20% των καυσίμων στην ιταλική αγορά. Ωστόσο το γεγονός ότι ανήκει σε ρωσική εταιρία, θα μπορούσε σύντομα να θέσει σε κίνδυνο την λειτουργία τους.

Σύμφωνα με μερίδα του ιταλικού Τύπου, τις προηγούμενες εβδομάδες είχε γίνει αναφορά σε ενδεχόμενη πώληση σε αμερικανικό fund ή και σε προσωρινή εθνικοποίηση των εγκαταστάσεων.

Τα διυλιστήρια Isab di Priolo, τα οποία βρίσκονται στις Συρακούσες της Κάτω Ιταλίας, απασχολούν περίπου χίλιους εργαζόμενους και η μεταβίβαση της ιδιοκτησίας τους αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος Μαρτίου, υπό τον όρο να παρασχεθούν όλες οι αναγκαίες άδειες από τις αρμόδιες ρυθμιστικές αρχές και την ιταλική κυβέρνηση.

Εικόνα
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Προς Μεξικό και Νήσους Κέιμαν κατευθύνεται ο φονικός τυφώνας Beryl

Γαλλία: Εκκενώνεται το Παλάτι των Βερσαλλιών για «περιστατικό ασφαλείας»

Ινδία: Η ατμοσφαιρική ρύπανση αιτία για το 7% των θανάτων στις μεγάλες πόλεις

Φωτιά στα Βίλια Αττικής – Συναγερμός στην Πυροσβεστική

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα