ΑΘΗΝΑ
16:49
|
13.05.2024
Μέσα στο βιβλίο αποκαλύπτονται συγκρούσεις, κατηγορίες και προσωπικές εντάσεις μέσα στα βασιλικά ανάκτορα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στα ράφια των βιβλιοπωλείων όλου του κόσμου βρίσκεται από σήμερα η πολυαναμενόμενη αυτοβιογραφία του πρίγκιπα Χάρι με τίτλο «Spare». Σύμφωνα με τα διεθνή ειδησιογραφικά πρακτορεία από το πρωί ουρές σχηματίζονται στα βιβλιοπωλεία για την προμήθεια των απομνημονευμάτων του «εφεδρικού» πρίγκιπα.

Λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα κυκλοφόρησε και στη Βρετανία το πολυσυζητημένο βιβλίο και εκατοντάδες άνθρωποι έκαναν ουρά έξω από τα βιβλιοπωλεία για να αποκτήσουν πρώτοι ένα αντίτυπο, με τις πολύ προσωπικές αποκαλύψεις του για τη βρετανική βασιλική οικογένεια.

Σύμφωνα με το BBC, οι πελάτες που περίμεναν στην ουρά για να αγοράσουν τα απομνημονεύματα του πρίγκιπα Χάρι περιέγραψαν ότι ήθελαν να ακούσουν την ιστορία «από το στόμα του ίδιου του Χάρι».

Μέσα στις σελίδες του βιβλίου αποκαλύπτονται οι συγκρούσεις και οι προσωπικές εντάσεις μέσα στα βασιλικά ανάκτορα, η εκδοχή του πρίγκιπα Χάρι για το πώς μεγάλωσε και στη συνέχεια το πώς ήρθε σε ρήξη με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Το βιβλίο έχει κερδίσει την προσοχή σε όλο τον κόσμο με τις αποκαλύψεις του για τις προσωπικές του μάχες και τις κατηγορίες του εναντίον άλλων μελών της βασιλικής οικογένειας, περιλαμβανομένου του πατέρα του, του βασιλιά Καρόλου, της μητριάς του, της Καμίλα, και του μεγαλύτερου αδελφού του, του πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Λογοκρισία στη RAI και πολιτιστική ηγεμονία: Η Μελόνι επιτίθεται

Αποκλειστική συνέντευξη στον «Dr.Phil» έδωσε ο Νετανιάχου

Ισραήλ: Εισβολή του στρατού σε στούντιο του Al Jazeera στη Ναζαρέτ

Το Ισραήλ αποφάσισε να κλείσει το Al Jazeera στην επικράτειά του

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα