ΑΘΗΝΑ
18:45
|
26.04.2024
«Δεν θα σταματήσουμε μέχρι να επιτύχουμε την ειρήνη που ονειρεύεστε και χρειάζεστε», απαντά η Φρανσία Μάρκεζ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Έναν ισχυρό μηχανισμό που αποτελούνταν από περισσότερα από 7 κιλά εκρηκτικής ύλης, εντόπισαν χθες μέλη της ομάδας ασφαλείας της αντιπροέδρου της Κολομβίας κοντά στο σπίτι της οικογένειάς της.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η Φρανσία Μάρκεζ, ειδικό προσωπικό και πυροτεχνουργοί προχώρησαν στην πυροδότηση και εξουδετέρωση του μηχανισμού με ελεγχόμενο τρόπο.

Μέσω ανάρτησής της στο Twitter η αντιπρόεδρος της Κολομβίας έκανε λόγο για νέα απόπειρα κατά της ζωής της, σύμφωνα και με όσα γνωμοδότησαν οι αρχές ασφαλείας λαμβάνοντας υπόψη τα χαρακτηριστικά του εκρηκτικού μηχανισμού και το σημείο στο οποίο εντοπίστηκε.

«Δεν θα σταματήσουμε να εργαζόμαστε, μέρα με τη μέρα μέχρι να επιτύχουμε την ειρήνη που ονειρεύεστε και χρειάζεστε. Δεν θα τα παρατήσουμε έως ότου, σε κάθε περιοχή, καταστεί δυνατό οι πολίτες να ζουν σε αληθινή αρμονία», πρόσθεσε.

Η Φρανσία Μάρκεζ, ανέλαβε τα καθήκοντά της υπό τον πρόεδρο Γκουστάβο Πέτρο, το 2022, με υποσχέσεις για κοινωνική αλλαγή και τερματισμό των συγκρούσεων με ομάδες ανταρτών και εγκληματικές συμμορίες που ταλανίζουν τη χώρα εδώ και σχεδόν έξι δεκαετίες.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τον Ερντογάν σουλτάνο αποδομεί ο ΥΠΕΞ του Ισραήλ

Στο πανεπιστήμιο Κολούμπια της Νέας Υόρκης και ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Τον Ιούνιο η δίκη Κασιδιάρη-Σπαρτιατών για εξαπάτηση εκλογέων

Τραυματίας σε τροχαίο Ισραηλινός ακροδεξιός υπουργός

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα