ΑΘΗΝΑ
22:59
|
18.05.2024
Το 2023 θα είναι η τελευταία χρονιά που θα απολαύσουμε το Μουσικό Κουτί. Το τέλος της εκπομπής ανήγγειλε σήμερα ο Νίκος Πορτοκάλογλου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Τίτλους τέλους» ετοιμάζεται να βάλει φέτος μία από τις ωραιότερες μουσικές εκπομπές στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης. Το «Μουσικό Κουτί» που μεταδίδεται σχεδόν κάθε βράδυ Τετάρτης στην ΕΡΤ1 με παρουσιαστές τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τη Ρένα Μόρφη, αναμένεται να ολοκληρωθεί φέτος μετά από περίπου τρία χρόνια.

Την είδηση ανακοίνωσε σήμερα το πρωί από τον λογαριασμό του στο Instagram ο Πορτοκάλογλου, σημειώνοντας πως το 2023 θα είναι η τρίτη και τελευταία χρονιά μετάδοσης της αγαπημένης εκπομπής που μάγευε το τηλεοπτικό κοινό ενώνοντας διαφορετικούς μουσικούς κόσμους, όπου όλα χωράνε και όλα δένουν αρμονικά.

Ο ίδιος εξήγησε μέσα σε λίγες γραμμές πως πρόκειται για ειλημμένη απόφαση, αναφέροντας:

«Το ταξίδι μου στη μουσική ήταν πάντα μια επικίνδυνη και συναρπαστική περιπέτεια γιατί ήθελα να περιέχει το πάθος μου για την παράδοση και την πρωτοπορία, για το ροκ και τα λαϊκά, για το τοπικό και το παγκόσμιο. Δε φανταζόμουν ποτέ πως αυτό το όραμα θα αποτυπωνόταν τελικά σε μια τηλεοπτική εκπομπή. Εδώ είναι το ταξίδι λοιπόν, φίλες και φίλοι, στο Μουσικό Κουτί για τρίτη και τελευταία χρονιά. Ευχαριστώ από καρδιάς για την αγάπη και την στήριξη!».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Επικεφαλής IRNA news: Τα ανεξάρτητα ΜΜΕ να γίνουν η φωνή της Γάζας

Blockout2024: «Χτυπήστε τους εκεί που πονάνε»

Θεσσαλονίκη: Το The Comic Con επέστρεψε και είναι δίπλασιο

Πέθανε Ιταλός δημοσιογράφος από το Σύνδρομο των Βαλκανίων

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα