ΑΘΗΝΑ
01:42
|
20.04.2024
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν αξιολόγησε θετικά τη δυναμική της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν αξιολόγησε θετικά τη δυναμική της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης. Σε μια συνέντευξη στο τηλεοπτικό κανάλι Rossiya-1 για το πρόγραμμα «Μόσχα. Κρέμλινο. Πούτιν», ο αρχηγός του κράτους εξέφρασε την ελπίδα ότι τα ρωσικά μαχητικά θα ευχαριστήσουν και πάλι όλους με τα αποτελέσματα της δουλειάς τους, σύμφωνα με το πρακτορείο TASS.

«Η δυναμική είναι θετική. Όλα εξελίσσονται στο πλαίσιο του σχεδίου του Υπουργείου Άμυνας και του Γενικού Επιτελείου. Και ελπίζω ότι οι μαχητές μας θα μας ευχαριστήσουν για άλλη μια φορά με τα αποτελέσματα του μαχητικού τους έργου», είπε ο Πούτιν, απαντώντας σε ερωτήσεις του δημοσιογράφου Πάβελ Ζαρούμπιν.

Ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, Αντιστράτηγος Ιγκόρ Κονασένκοφ, δήλωσε την Παρασκευή ότι τα ρωσικά στρατεύματα απελευθέρωσαν το Soledar το βράδυ της 12ης Ιανουαρίου. Είπε ότι ο πλήρης έλεγχος του Soledar κατέστησε δυνατή τη διακοπή των οδών ανεφοδιασμού των ουκρανικών δυνάμεων στο Artyomovsk, γνωστό στην Ουκρανία ως Bakhmut, το οποίο βρίσκεται στα νοτιοδυτικά και στη συνέχεια περικυκλώνει τις ουκρανικές δυνάμεις σε αυτήν την πόλη.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα