ΑΘΗΝΑ
19:31
|
06.05.2024
Για να μπορέσει κάποιος να πάρει μισθό 385.000 δολάρια, θα πρέπει, μεταξύ άλλων, να μπορεί να σηκώνει βάρη 13,6 κιλά, σύμφωνα με το Netflix.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο γίγαντας του streaming Netflix δήλωσε, ότι αναζητά υποψηφίους με «ανεξάρτητη κρίση, διακριτικότητα και εξαιρετικές δεξιότητες εξυπηρέτησης πελατών».

Πέρυσι το Netflix έκοψε εκατοντάδες θέσεις εργασίας μετά από μια πτώση στον αριθμό των συνδρομητών.

«Το συνολικό εύρος της αγοράς για αυτόν τον ρόλο είναι συνήθως 60.000 $ – 385.000 $. Αυτό το εύρος αγοράς βασίζεται στη συνολική αποζημίωση (έναντι μόνο βασικού μισθού), η οποία είναι σύμφωνη με τη φιλοσοφία μας για τις αποδοχές», δήλωσε το Netflix σε μια λίστα θέσεων εργασίας στον ιστότοπό της . Η εταιρεία είπε επίσης, ότι καθορίζει τον μισθό ενός υπαλλήλου λαμβάνοντας υπόψη «παράγοντες αποζημίωσης», όπως το ιστορικό, η εμπειρία και οι δεξιότητές του.

«Το τμήμα Αεροπορίας του Netflix παρέχει εξαιρετική, ασφαλή, εμπιστευτική αεροπορική μεταφορά», ανέφερε. Η διαφήμιση πρόσθεσε ότι η ομάδα «βοηθά το Netflix να φτάσει στον κόσμο πιο αποτελεσματικά και αποτελεσματικά, ώστε η εταιρεία να συνεχίσει να δημιουργεί χαρά σε όλο τον κόσμο».

Τα καθήκοντα του αεροσυνοδού σε ένα «Super Midsize Jet» θα περιλαμβάνουν την επιθεώρηση του εξοπλισμού έκτακτης ανάγκης στο πιλοτήριο και την καμπίνα πριν από την απογείωση. Θα πρέπει επίσης να μπορούν να σηκώνουν αντικείμενα τόσο βαριά όσο 13,6 κιλά (30 λίβρες) όταν φορτώνουν και αποθηκεύουν αεροπλάνα. Ο μέσος μισθός των αεροσυνοδών στις ΗΠΑ είναι λίγο πάνω από 62.000 $ ετησίως, σύμφωνα με το Γραφείο Στατιστικής Εργασίας των ΗΠΑ .

Όταν επικοινώνησε με το BBC, ένας εκπρόσωπος του Netflix είπε ότι η εταιρεία «δεν θα σχολιάσει» τις λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο υπολογισμού του μισθού των αεροσυνοδών της.

Πηγή: BBC

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το Ισραήλ αποφάσισε να κλείσει το Al Jazeera στην επικράτειά του

Εγκεφαλικό επεισόδιο υπέστη ο δημοσιογράφος Πάρις Καρβουνόπουλος

Αναβλήθηκε η απόφαση για το κλείσιμο του Al Jazeera στο Ισραήλ

Θλίψη στη Θεσσαλονίκη: Πέθανε η γνωστή δημοσιογράφος Ναυσικά Γκράτσιου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα