ΑΘΗΝΑ
14:20
|
24.06.2024
Νέα ευρήματα βγαίνουν στο φως, μετά την ιατροδικαστική εξέταση, για τον 50χρονο λογιστή από το Μοσχάτο.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Φως» σε μια τραγική ιστορία, πρωτοφανή στα χρονικά, επιχειρεί να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση στον 50χρονο λογιστή στο Μοσχάτο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εξέταση έδειξε πως ο θάνατός του προήλθε από τον απαγχονισμό ενώ διαπιστώθηκε επίσης ότι είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού με πολύ σοβαρά χτυπήματα. Έφερε κατάγματα στα πλευρά δεξιά και αριστερά, στο αριστερό χέρι εντοπίστηκε εκχύμωση (κάτι που δηλώνει ότι ενδεχομένως προσπάθησε να καλυφθεί). Εκχύμωση έφερε και στον βραχίονα, η οποία υπολογίζεται ότι έγινε πριν από 5 ημέρες. Στον θώρακα βρέθηκαν χτυπήματα που υπολογίζονται ότι προκλήθηκαν πριν από 15 μέρες.

Οι αρχές καλούνται να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης ερευνώντας με κάθε διαθέσιμο μέσο τις ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες ο 50χρονος έχασε τη ζωή του με μία 47χρονη γυναίκα να εμπλέκεται στην πρωτοφανή για τα χρονικά υπόθεση. Η συλληφθείσα έφτασε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευέλπιδών λίγο πριν τις 6 το απόγευμα της Τρίτης (17/01) και αφού της απαγγέλθηκαν κατηγορίες ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την Πέμπτη.

Ο 50χρονος που βρέθηκε απαγχονισμένος στο διαμέρισμά του το βράδυ της Δευτέρας στο Μοσχάτο ήταν πατέρας δύο κοριτσιών. Μαζί του εκείνη την ώρα ήταν και η 47χρονη γυναίκα, η οποία το πρωί της Τρίτης ομολόγησε τη συμμετοχή της στον θάνατο του άντρα. Η 47χρονη ανέφερε στην κατάθεσή της ότι ο 50χρονος λογιστής χρωστούσε στην ίδια και άλλους «επενδυτές» υπέρογκο χρηματικό ποσό, συγκεκριμένα 200.000 ευρώ, το οποίο του δόθηκε προς αξιοποίηση για επενδυτικούς σκοπούς, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, το Σάββατο, δύο μέρες πριν τον απαγχονισμό του, άτομα τον επισκέφθηκαν στο γραφείο του και τον ξυλοκόπησαν αφότου ο ίδιος τους είπε ότι περίπου μια βδομάδα πριν η σύζυγος του 50χρονου πήρε χρήματα από τον τραπεζικό του λογαριασμό και το έσκασε. «Να κρεμαστείς με τόσα λεφτά που μου έφαγες», φέρεται να του είπε η 47χρονη, όπως κατέθεσε στην ΕΛ.ΑΣ, και όταν αυτός ανέβηκε στην καρέκλα και έβαλε το κεφάλι του στην ήδη έτοιμη αυτοσχέδια αγχόνη που είχε φτιάξει, εκείνη φέρεται να κλώτσησε την καρέκλα με αποτέλεσμα τον απαγχονισμό του. Η δικηγόρος της 47χρονης δεν επιβεβαίωσε την πληροφορία (για την κλωτσιά στην καρέκλα) και μάλιστα ισχυρίστηκε (ΕΡΤ) πως η γυναίκα προσπάθησε να αποτρέψει την αυτοκτονία.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Θεολογία του Αγίου Πνεύματος και Απελευθέρωση στη σύγχρονη Παλαιστίνη

Δήμος Αθηναίων: Έκτακτα μέτρα λόγω υψηλών θερμοκρασιών

Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό λόγω τροχαίου

Φωτιά σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στην Ευελπίδων (video)

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα