ΑΘΗΝΑ
23:03
|
02.05.2024
Ποιοι αντιδήμαρχοι μπαίνουν σε ψηφοδέλτια και ποιοι αναλαμβάνουν νέα καθήκοντα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με απόφαση του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, η Αικατερίνη Κατριβάνου και ο Γιώργος Αποστολόπουλος,  αναλαμβάνουν αντιστοίχως τις αντιδημαρχίες Πολιτικών Ισότητας, Αντιμετώπισης Διακρίσεων και Έμφυλης Βίας και Δημοτικής Περιουσίας και Δόμησης.

Η Άννα Ροκοφύλλου και ο Γρηγόρης Λέων που κατείχαν τα συγκεκριμένα χαρτοφυλάκια, υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους από τη θέση των αντιδημάρχων, καθώς θα θέσουν υποψηφιότητα στις επερχόμενες εθνικές και αυτοδιοικητικές εκλογές. Συγκεκριμένα, η κ. Ροκοφύλλου θα είναι υποψήφια στην Α’ εκλογική περιφέρεια Αθηνών, ενώ ο κ. Λέων στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης.  

Ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, σε δήλωση του αναφέρει: «Ευχαριστώ θερμά την Άννα Ροκοφύλλου και τον Γρηγόρη Λέων για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε τα τελευταία χρόνια, προκειμένου να υλοποιήσουμε τον συλλογικό μας στόχο: Να ανεβάσουμε την Αθήνα ψηλότερα, να κάνουμε πιο όμορφη και πιο εύκολη τη ζωή των Αθηναίων. Εύχομαι και στους δύο “καλή επιτυχία” στην κατάκτηση των νέων υψηλών τους στόχων. Καλωσορίζουμε τους δύο νέους αντιδημάρχους και συνεχίζουμε δυναμικά την προσπάθειά μας».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πήρε ψήφο εμπιστοσύνης ο νέος πρωθυπουργός της Σερβίας

Να αποσυρθεί το νομοσχέδιο περί «ξένης επιρροής» στη Γεωργία ζητά Αρμοστής του ΟΗΕ

Το Σάο Τομέ και Πρίνσιπε ζητά επανορθώσεις για ηθική βλάβη από την Πορτογαλία

Κάρλα Μπρούνι: Κατέθεσε επί ώρες ως ύποπτη σε έρευνα που συνδέεται με τον Σαρκοζί 

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα