ΑΘΗΝΑ
10:21
|
21.09.2024
«Δεν μας κάνει φυσικά καμία εντύπωση το πού μπορεί να φτάσει η ιδιωτικομανία της Μητσοτάκης Α.Ε", τόνισε ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σκληρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25 Μιχάλης Κριθαρίδης με αφορμή τις δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του σήμερα στην Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία στην Τανάγρα όπου παρέστη στην τελετή εγκαινίων του νέου τεχνικού κέντρου.

«Ο πρωθυπουργός μίλησε για τον “πατριωτισμό της ευθύνης”, την ώρα που η Κυβέρνηση του προχωράει σε ιδιωτικοποίηση της ΕΑΒ με το 49% να διατίθεται πως πώληση και τον ιδιώτη να αποκτάει και τον πλήρη έλεγχο της διοίκησης, μετά από την αλλαγή του ιδρυτικού χαρακτήρα και του ρόλου της ΕΑΒ από την Κυβέρνηση», αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Κριθαρίδης.

«Αυτός είναι ο “πατριωτισμός της ευθύνης” του κ. Μητσοτάκη. Προσπαθεί να “πουλήσει” προεκλογικά πατρίδα, την ώρα που στην κυριολεξία πουλάει την χώρα στους “επενδυτές”, μη διστάζοντας να θέσει προς ιδιωτικοποίηση ακόμα και στρατηγικές υποδομές για τις ένοπλες δυνάμεις», υπογράμμισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25

«Δεν μας κάνει φυσικά καμία εντύπωση το πού μπορεί να φτάσει η ιδιωτικομανία της Μητσοτάκης Α.Ε., αλλά μην έχει το θράσος από πάνω, να μας λέει πως αυτό θωρακίζει τη χώρα!», κατέληξε ο κ. Κριθαρίδης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

«Όχι μετρό στην πλ. Εξαρχείων»: Ο χρόνος τελείωσε-Πάρτε πίσω τις λαμαρίνες

Παγκόσμιες αγορές: Θετικές τάσεις κατόπιν μείωσης επιτοκίων από την FED

ΝΔ και ΠΑΣΟΚ: Υπέρ πυρηνικού πολέμου στην Ευρώπη

Ουκρανία: Απαγόρευση χρήσης Telegram για αξιωματούχους και στρατιωτικούς

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα