ΑΘΗΝΑ
14:37
|
29.03.2023
Οι άνθρωποι καταλαβαίνουν τις χειρονομίες που κάνουν οι πίθηκοι και οι πίθηκοι τα σκάνδαλα των Τόρηδων!
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Οι άνθρωποι αντιλαμβάνονται τα «νοήματα» ή τις χειρονομίες, που χρησιμοποιούν μεγάλοι πίθηκοι όπως οι χιμπατζήδες και οι μπονόμπο, για να επικοινωνούν μεταξύ τους, σύμφωνα με νέα έρευνα του πανεπιστημίου St. Andrews της Σκωτίας.

Η έρευνα βασίστηκε σε παρατηρήσεις μέσω βίντεο, όπου εθελοντές μετέφρασαν τις χειρονομίες των πιθήκων. Σύμφωνα με αυτή, οι τελευταίοι γνωστοί πρόγονοι του ανθρώπου και οι χιμπατζήδες χρησιμοποιούσαν παρόμοια νοήματα και χειρονομίες και αυτό αποτέλεσε το σημείο έναρξης για την ανθρώπινη γλώσσα. Τα ευρήματα δημοσιεύθηκαν στο επιστημονικό περιοδικό PLOS Biology.

Αυτή η έρευνα ενέπνευσε τον Βρετανό σκιτσογράφο Matt για να σχολιάσει την αντίδραση ενός χιμπατζή ή ενός μέσου Βρετανού πολίτη απέναντι σε ένα ακόμη προκλητικό σκάνδαλο της εγχώριας πολιτικής.

Άνθρωποι και χιμπατζήδες επικοινωνούν… Τα κοινά «σήματα»
-Ξύσε με
-Τάισε με
-Πώς γίνεται να ξεχάσεις να πληρώσεις φόρους πέντε εκατομμυρίων λιρών;

Το σκάνδαλο αφορά τον Ναντίμ Ζαχάουι, νυν πρόεδρο του κυβερνώντος Συντηρητικού κόμματος, ο οποίος δεν κατέβαλε τους απαιτούμενους φόρους τη διάρκεια που ήταν υπουργός Οικονομικών! Ο πρόεδρος των Τόρηδων και υπουργός άνευ χαρτοφυλακίου της κυβέρνησης Σούνακ, φέρεται να κατέληξε τελικά σε συμφωνία με την εφορία (HMRC) διευθετώντας τις φορολογικές του υποθέσεις, που σύμφωνα με πληροφορίες ανέρχονται στα 5 εκατομμύρια λίρες!

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Νετανιάχου

Σκίτσα για την προσωρινή τακτική υποχώρηση του πρωθυπουργού του Ισραήλ υπό το βάρος των μαζικών διαδηλώσεων και της γενικής απεργίας.
ΣΥΝΑΦΗ

Σχόλιο ΣΥΡΙΖΑ για την παραμονή Καππάτου στα ψηφοδέλτια της ΝΔ

Παραίτηση Ανδρουλάκη από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Η Γαλλία δεν απορρίπτει μόνο το συνταξιοδοτικό, αλλά και τον Μακρόν

Μπαλτάκος: Η απάντηση της ΕΠΟ θα είναι θεσμική

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα