ΑΘΗΝΑ
23:12
|
04.10.2023
Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, και την ψηφοφορία η οποία αναμένεται να διεξαχθεί αργά το απόγευμα, ολοκληρώνεται η συζήτηση.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών ολοκληρώνεται σήμερα η τριήμερη συζήτηση στη Βουλή επί της πρότασης δυσπιστίας στην κυβέρνηση, που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί το απόγευμα με ονομαστική ψηφοφορία επί της πρότασης, η οποία, για να γίνει δεκτή πρέπει να εγκριθεί από την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών.

Οι τοποθετήσεις των πολιτικών αρχηγών ξεκίνησαν με την Σοφία Σακοράφα του ΜέΡΑ25 η οποία τοποθετήθηκε στη θέση του Γιάνη Βαρουφάκη, ο οποίος βρίσκεται στην Κούβα.

Η συζήτηση συνεχίστηκε με τις τοποθετήσεις του γ.γ. του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα και του επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Μιχάλη Κατρίνη.

Προτελευταίος μίλησε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, και η συζήτηση έκλεισε με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Κάντε το, όπως ο Πελετίδης

Ο Πελετίδης έβαλε τα γυαλιά σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες και κυβερνήσεις που προκάλεσαν τα χάλια στο ΟΑΚΑ κάνοντας υποδειγματική δουλειά στο στάδιο της Πάτρας.
ΣΥΝΑΦΗ

Στη Μόσχα από βδομάδα ο πρωθυπουργός του Ιράκ

Θα αλλάξουν όλες οι διοικήσεις των νοσοκομείων, λέει ο υπουργός Υγείας

Πρόταση ευρωβουλής για δωρεάν μεταφορά χειραποσκευών στα αεροπλάνα

Ιστορικά αναγκαίος ένας πολυπολικός κόσμος, λέει ο Πούτιν

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα