ΑΘΗΝΑ
16:17
|
08.10.2024
Οι αντιπαραθέσεις των δύο κομμάτων αυτή τη φορά επικεντρώθηκαν στο μεταναστευτικό.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συνεχίζεται η διελκυστίνδα κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης σε σχέση με το μεταναστευτικό ζήτημα και την παραπληροφόρηση με αφορμή τα «fake news» για το λεγόμενο «θάνατο κοριτσιού» στον Έβρο.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα το απόγευμα η Ν.Δ. στηλιτεύεται η στάση του ΣΥΡΙΖΑ για το μεταναστευτικό καθώς λοιδορείται πως  «από την πρώτη στιγμή, ανέλαβε τον ρόλο του δημόσιου κατήγορου για τον υποτιθέμενο θάνατο της «μικρής Μαρίας, διαπομπεύοντας διεθνώς τη χώρα μας στην προσπάθειά του να πλήξει με κάθε τρόπο τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση».

Στην ίδια ανακοίνωση το γραφείο Τύπου της ΝΔ, αναφέρει ότι «παρότι τα fake news έχουν αποκαλυφθεί σε όλη την έκτασή τους» το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «αντί να ζητήσει συγγνώμη, εξακολουθεί να αμφισβητεί τα γεγονότα, δια στόματος της εκπροσώπου Τύπου του, κ. Τσαπανίδου».

Στη συνέχεια η ΝΔ καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ να ζητήσει συγγνώμη από τον ελληνικό λαό μεταξύ άλλων για την θέση που πήρε υποστηρίζοντας ότι οι 38 μετανάστες βρίσκονταν σε ελληνικό έδαφος και υιοθετώντας άκριτα την ανακοίνωση της αμφιλεγόμενης ΜΚΟ «HumanRights360».

Καταλήγοντας η ΝΔ αναφέρει ότι αντί ο ΣΥΡΙΖΑ, να αναθεωρήσει τη στάση του μετά τις αποκαλύψεις, επιμένει να δρα ως διακινητής fake news και τουρκικής προπαγάνδας και να παίζει με τη νοημοσύνη των Ελλήνων πολιτών.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Δασμούς στο ευρωπαϊκό μπράντι επιβάλλει η Κίνα

Καναδάς: Πιθανώς συνδεόμενα με τους Ναζί τα μισά ονόματα στο «Μνημείο για τα Θύματα του Κομμουνισμού»

Εκδήλωση για τη διεκδίκηση Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας σε Πληροφορική και Τηλεπικοινωνίες

Νεκρός σε τυροκομείο της Αχαΐας-Απόδοση ευθυνών ζητά το συνδικάτο Ποτών-Τροφίμων

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα