ΑΘΗΝΑ
10:55
|
20.04.2024
«Θεωρούμε, δεδομένου και του συμβολισμού στον οποίο η Ρωσία δίνει μεγάλη σημασία, πως θα προσπαθήσουν να κάνουν κάτι μεγάλο γύρω στις 24 Φεβρουαρίου».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Για το ενδεχόμενο ρωσικής μεγάλης επίθεσης που μπορεί να ξεκινήσει στις 24 Φεβρουαρίου προειδοποίησε σήμερα ο Ουκρανός υπουργός Άμυνας Ολέκσι Ρέζνικοφ.

Υποστήριξε πως ο ρωσικός στρατός έχει ήδη κινητοποιήσει μισό εκατομμύριο στρατιώτες που αναμένεται να προστεθούν στους 300.000 που είναι ήδη στρατευμένοι από τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Ukrainian defence minister Oleksii Reznikov attends a news conference in France.

Ο Ουκρανός αξιωματούχος, που βρίσκεται από χτες στο Παρίσι στο πλαίσιο υπογραφής συμφωνίας για την αγορά ραντάρ αεράμυνας MG-200, μιλώντας στο γαλλικό δίκτυο BFM υποστήριξε πως η χώρα του δεν υποτιμά τον αντίπαλο, προσθέτοντας: «Θεωρούμε, δεδομένου και του συμβολισμού στον οποίο η Ρωσία δίνει μεγάλη σημασία, πως θα προσπαθήσουν να κάνουν κάτι μεγάλο γύρω στις 24 Φεβρουαρίου».

Την ίδια θεωρία είχε αναπτύξει την περασμένη βδομάδα και ο γραμματέας του Ουκρανικού Συμβουλίου Εθνικής Άμυνας και Ασφάλειας, Ολέκσιγ Ντανίλοφ.

Οι ισχυρισμοί των Ουκρανών αξιωματούχων δεν επιβεβαιώθηκαν από άλλη πλευρά.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η κωμικοτραγική κατάσταση του Ισραήλ

Νέα κεφαλή για πυραύλους Κρουζ δοκίμασε η Βόρεια Κορέα

Μπιενάλε: Το Περίπτερο του Ισραήλ κλείνει για τους ομήρους αλλά όχι για τους νεκρούς Παλαιστίνιους

Στο Ντονιέτσκ βρέθηκε νεκρός ο Ράσελ Μπέντλεϊ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα