ΑΘΗΝΑ
10:26
|
30.03.2023
«Θεωρούμε, δεδομένου και του συμβολισμού στον οποίο η Ρωσία δίνει μεγάλη σημασία, πως θα προσπαθήσουν να κάνουν κάτι μεγάλο γύρω στις 24 Φεβρουαρίου».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Για το ενδεχόμενο ρωσικής μεγάλης επίθεσης που μπορεί να ξεκινήσει στις 24 Φεβρουαρίου προειδοποίησε σήμερα ο Ουκρανός υπουργός Άμυνας Ολέκσι Ρέζνικοφ.

Υποστήριξε πως ο ρωσικός στρατός έχει ήδη κινητοποιήσει μισό εκατομμύριο στρατιώτες που αναμένεται να προστεθούν στους 300.000 που είναι ήδη στρατευμένοι από τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Ukrainian defence minister Oleksii Reznikov attends a news conference in France.

Ο Ουκρανός αξιωματούχος, που βρίσκεται από χτες στο Παρίσι στο πλαίσιο υπογραφής συμφωνίας για την αγορά ραντάρ αεράμυνας MG-200, μιλώντας στο γαλλικό δίκτυο BFM υποστήριξε πως η χώρα του δεν υποτιμά τον αντίπαλο, προσθέτοντας: «Θεωρούμε, δεδομένου και του συμβολισμού στον οποίο η Ρωσία δίνει μεγάλη σημασία, πως θα προσπαθήσουν να κάνουν κάτι μεγάλο γύρω στις 24 Φεβρουαρίου».

Την ίδια θεωρία είχε αναπτύξει την περασμένη βδομάδα και ο γραμματέας του Ουκρανικού Συμβουλίου Εθνικής Άμυνας και Ασφάλειας, Ολέκσιγ Ντανίλοφ.

Οι ισχυρισμοί των Ουκρανών αξιωματούχων δεν επιβεβαιώθηκαν από άλλη πλευρά.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ιστορική απόφαση του ΟΗΕ για την κλιματική δικαιοσύνη

Πράσινο φως για την πρόταση μομφής εναντίον του Γκιγιέρμο Λάσο

Με πρόστιμο 12.000 ευρώ απειλείται Γαλλίδα που προσέβαλε τον Μακρόν στο Facebook

Επιστρέφει στη Βραζιλία ο πρώην πρόεδρος Ζαΐχ Μπολσονάρου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα