ΑΘΗΝΑ
07:22
|
20.04.2024
Ακόμα μια εταιρεία τεχνολογίας προχωρά σε απολύσεις εργαζομένων για να μειώσει το λειτουργικό κόστος.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η Pinterest Inc απολύει περίπου 150 υπαλλήλους, ή λιγότερο από το 5% του συνολικού εργατικού δυναμικού της, ανέφερε την Τετάρτη το Bloomberg News, προσχωρώντας σε μια σειρά εταιρειών τεχνολογίας που απολύουν εργαζομένους για να μειώσουν το κόστος.

Η εταιρεία ψηφιακής αναζήτησης που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν διαδικτυακούς πίνακες pinboard ενημέρωσε τους επηρεαζόμενους υπαλλήλους την Τετάρτη, ανέφερε η έκθεση, επικαλούμενη ένα άτομο εξοικειωμένο με την εταιρεία.

Οι περικοπές θέσεων εργασίας προήλθαν από ομάδες σε όλη την εταιρεία με έδρα το Σαν Φρανσίσκο, αν και δεν επηρεάστηκαν όλες στον ίδιο βαθμό.

«Πραγματοποιούμε οργανωτικές αλλαγές για να μας προετοιμάσει περαιτέρω ώστε να ανταποκρίνεται στις προτεραιότητες της εταιρείας μας και τη μακροπρόθεσμη στρατηγική μας», δήλωσε στο Reuters εκπρόσωπος της εταιρείας, επιβεβαιώνοντας τις περικοπές θέσεων εργασίας. Ο αξιωματούχος, ωστόσο, αρνήθηκε να επιβεβαιώσει τον αριθμό των περικοπών θέσεων εργασίας.

Η Pinterest θα υποστηρίξει όλους τους εργαζόμενους που επηρεάζονται με πακέτα αποζημίωσης, παροχές και άλλες υπηρεσίες κατά τη διάρκεια της μετάβασης, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.

Πρόκειται για μία εξέλιξη που ακολουθεί σειρά κατάργησης θέσεων εργασίας από πολλά μεγάλα ονόματα του κλάδου της τεχνολογίας το τελευταίο διάστημα, με σκοπό τη μείωση του λειτουργικού κόστους.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στο Ντονιέτσκ βρέθηκε νεκρός ο Ράσελ Μπέντλεϊ

Άδεια για την ιδιωτική σχολή ιατρικής στην Αθήνα από την Επιτροπή Ανταγωνισμού

Νεαρός αυτοπυρπολύθηκε έξω από το δικαστήριο που δικάζει τον Τραμπ

Εργασιακό Γολγοθά αντιμετωπίζουν οι νέοι εργαζόμενοι λέει έρευνα του Eteron

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα