ΑΘΗΝΑ
14:16
|
03.05.2024
Τη Δευτέρα ακολουθεί η ομιλία του στο Ιβανώφειο της Θεσσαλονίκης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την έναρξη της προεκλογικής δραστηριότητας του ΣΥΡΙΖΑ, κήρυξε και επίσημα ο Αλέξης Τσίπρας, το βράδυ της Τετάρτης από το Δημοτικό Γήπεδο Περιστερίου «Ανδρέας Παπανδρέου», με την συνέχεια να δίνεται σήμερα, οπότε και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μεταβαίνει στην Πάτρα, όπου θα μιλήσει στις 6:30 το απόγευμα στο κλειστό γήπεδο του Απόλλωνα.

Τη Δευτέρα ακολουθεί η ομιλία του στο Ιβανώφειο της Θεσσαλονίκης, ενώ παράλληλα με τις πολιτικές συγκεντρώσεις θα ενταθούν και οι στοχευμένες περιοδείες με σκοπό την περαιτέρω ανάδειξη της κυβερνητικής πρότασης και του προγράμματος του κόμματος.

Πηγές της Κουμουνδούρου που ξεκαθαρίζουν ότι το προεκλογικό δίλημμα «Δημοκρατία ή Μητσοτάκης» θα φτάσει σε κάθε γωνιά της χώρας, εμφανίζονται ικανοποιημένες κάνοντας λόγο για μια μεγάλη συγκέντρωση στο Περιστέρι, που παρακολούθησαν περισσότεροι από 5.500 πολίτες.

Κατά τη διάρκειά της ο Αλέξης Τσίπρας κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι, ενώ είχε υποσχεθεί προεκλογικά την ενίσχυση των εργαζομένων και της μεσαίας τάξης, τους «ανάγκασε να ζουν με κουπόνια» και, χρησιμοποιώντας «άθλια εργαλεία άσκησης πολιτικής», επέβαλε μια σκληρή αναδιανομή εισοδήματος υπέρ των οικονομικά ισχυρών.

«Η καθαρή νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. θα επιβάλει τον σχηματισμό ισχυρής προοδευτικής κυβέρνησης», ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, επαναλαμβάνοντας ότι την επομένη της κάλπης ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. θα πρωτοστατήσει στη συγκρότηση μιας «βαθιά δημοκρατικής και προοδευτικής κυβέρνησης» όντας ο νικητής της αναμέτρησης.

«Χωρίς Δημοκρατία και χωρίς δικαιοσύνη δεν υπάρχει σταθερότητα, οικονομική ανάπτυξη και ευημερία» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Τσίπρας, επισημαίνοντας ότι το αίτημα για «Δικαιοσύνη παντού» είναι συνυφασμένο με τη Δημοκρατία και την ευημερία των πολιτών.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Υεμένη: Προσφέρουν σπουδές στους αποβλημένους φιλοπαλαιστίνιους φοιτητές

ΟΗΕ: Θα χρειαστούν 80 χρόνια για την ανοικοδόμηση της Γάζας

Ημέρες παθών και θαυμάτων στην αγορά εργασίας (της αναλήψεως στα ΑΤΜ για αυξήσεις και Δώρα)

Κίνα: Εκτοξεύτηκε το διαστημόπλοιο Chang’e 6 με προορισμό τη Σελήνη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα