ΑΘΗΝΑ
22:22
|
18.05.2024
Ο Σπύρος Καρανικόλας, που αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ τον περασμένο Ιούνιο, στις εσωκομματικές εκλογές ήταν εκπρόσωπος Τύπου του Ανδρέα Λοβέρδου. 
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την προσχώρηση του πρώην αναπληρωτή εκπροσώπου και εκπροσώπου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ Σπύρου Καρανικόλα στις τάξεις της, ανακοίνωσε σήμερα η Νέα Δημοκρατία, τονίζοντας ότι «σε αυτή την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση είναι ανάγκη να συναντηθούν δυνάμεις που πιστεύουν στον ευρωπαϊκό δρόμο».

Ειδικότερα η ΝΔ αναφέρει:

«Η Νέα Δημοκρατία υποδέχεται στις τάξεις της τον δικηγόρο Σπύρο Καρανικόλα. Ο Σπύρος Καρανικόλας με την πολιτική δράση του και την εμπειρία του, ως πρώην αναπληρωτής εκπρόσωπος και εκπρόσωπος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ, συστρατεύεται στη μάχη για μια δημιουργική Ελλάδα, με ανάπτυξη και κοινωνικό μέρισμα για όλους. Τον καλωσορίζουμε. Σε αυτήν την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση, είναι ανάγκη να συναντηθούν δυνάμεις που πιστεύουν στην πρόοδο και τον ευρωπαϊκό δρόμο της χώρας και χαιρόμαστε που ο Σπύρος Καρανικόλας συντάσσεται σε αυτήν την προσπάθεια».

Ο κ. Καρανικόλας σε ανάρτησή του Facebook αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ενώνει τις δυνάμεις του« σε ένα κοινό όραμα με τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, για μία Ελλάδα ακόμα πιο ισχυρή, μία Ελλάδα που μπορεί να πετύχει ακόμα μεγαλύτερα άλματα, μία Ελλάδα ευημερούσα για όλους».

Ο Σπύρος Καρανικόλας, που αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ τον περασμένο Ιούνιο με αιχμές κατά της ηγεσίας Ανδρουλάκη, έχει διατελέσει στο παρελθόν -από τον Ιανουάριο 2017 μέχρι και τον Ιούλιο 2019- αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου και μετά τις εθνικές εκλογές του 2019 ασκούσε τα καθήκοντα του εκπροσώπου του κοινοβουλευτικού έργου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ., ενώ στις τελευταίες εσωκομματικές εκλογές ήταν εκπρόσωπος Τύπου του Ανδρέα Λοβέρδου. 

Το όνομα του κ. Καρανικόλα συμπεριλαμβανόταν στις λίστες που έχουν διαρρεύσει, με τα πρόσωπα που παρακολουθήθηκαν με το κακόβουλο λογισμικό Predator.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η πρόεδρος της Γεωργίας άσκησε βέτο στο νομοσχέδιο για τους «ξένους πράκτορες»

Ηλιόπουλος: Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να κοροϊδεύει τον κόσμο

Ανδρουλάκης: «Χιλιάδες αγρότες είναι υπό ομηρία»

Σλοβακία: Η κατάσταση της υγείας του Φίτσο είναι σταθερή αλλά σοβαρή

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα