ΑΘΗΝΑ
11:02
|
19.05.2024
«Δεν φεύγουμε. Τώρα θα μας ακούσετε» - Απόψε στις 19:00 μια ακόμα εκδήλωση συμπαράστασης προς τους ηθοποιούς και τους σπουδαστές των καλλιτεχνικών σχολών.
Φωτογραφία: Κωνσταντίνος Ζήλος
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών αποφάσισε τη διεξαγωγή «μικρής» συναυλίας στον χώρο του υπό κατάληψη Εθνικού Θεάτρου, απόψε στις 19:00, δείχνοντας έμπρακτα ότι στέκεται στο πλευρό των ηθοποιών και σπουδαστών καλλιτεχνικών σχολών, οι οποίοι αγωνίζονται για το μέλλον τους, τα επαγγελματικά τους δικαιώματα ζητώντας την απόσυρση του Προεδρικού Διατάγματος και την παραίτηση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Πολιτισμού.

Στη συναυλία με τίτλο: «Δεν φεύγουμε. Τώρα θα μας ακούσετε» συμμετέχουν γνψστοί καλλιτέχνες, ανάμεσά τους οι Φοίβος Δεληβοριάς, Σπύρος Γραμμένος, Φώτης Σιώτας, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Ρίτα Αντωνοπούλου, οι Magic de Spell και ο ΤΑΦ Λάθος.

Η κατάληψη δήλωσε με ανάρτησή της στο Facebook ότι οι αγωνιζόμενοι δεν σκοπεύουν να φύγουν σύντομα από το κτίριο Τσίλλερ και θα πάνε τον αγώνα τους μέχρι τέλους. «Όσο η Κυβέρνηση συνεχίζει να μας προκαλεί με ψέματα, non paper και διαρροές, εμείς βρίσκουμε κι άλλους τρόπους ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝ», ξεκαθαρίζουν.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

11 χρόνια ΒΙΟΜΕ

Οι φοιτητές της Χιλής απαιτούν από την κυβέρνηση να διακόψει τις σχέσεις με το Ισραήλ

Μαδρίτη: Η Αγιούσο κήρυξε σταυροφορία ενάντια στις φοιτητικές κινητοποιήσεις για τη Γάζα

Blockout2024: «Χτυπήστε τους εκεί που πονάνε»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα