ΑΘΗΝΑ
05:43
|
07.05.2024
Είναι η υψηλότερη τιμή, που απονέμει η Ακαδημία στα 79 χρόνια της ιστορίας της, σε μουσικούς που έχουν ουσιαστικά αναδιαμορφώσει την Τέχνη και τη Σύνθεση.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο πρώην frontman των Police Sting θα γίνει το 23ο μέλος της βρετανικής Ακαδημίας «The Ivors Academy», ανάμεσα σε σπουδαίους τραγουδοποιούς όπως ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ, ο Πίτερ Γκάμπριελ και η Κέιτ Μπους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ακαδημίας πρόκειται για την υψηλότερη τιμή, που απονέμει στα 79 χρόνια της ιστορίας της, σε εκείνους που έχουν πραγματικά αναδιαμορφώσει και επαναπροσδιορίσει την Τέχνη και τη Σύνθεση. Για αυτό το λόγο ο Άγγλος τραγουδιστής θα τιμηθεί με το βραβείο «Fellowship» στις 18 Μαΐου στο Λονδίνο.

«Από όλα τα βραβεία στον κόσμο της μουσικής, τα Ivors είναι για μένα τα πιο σημαντικά» είπε ο Sting σε δήλωσή του ο οποίος έχει κερδίσει επτά «Ivor Novellos», συμπεριλαμβανομένου του βραβείου «Lifetime Achievement» το 2002.

Σύμφωνα με το Βilboard την ίδια χρονιά εισήχθη στο Hall of Fame των τραγουδοποιών με έδρα τη Νέα Υόρκη. «Είναι μεγάλη χαρά και τιμή να μου προσφέρεται αυτή η θέση μέλους της Ακαδημίας, στην οποία προσχωρώ και αναγνωρίζω την εξαιρετική ομάδα συναδέλφων τραγουδοποιών και όλους εκείνους που προηγήθηκαν», τόνισε ο Βρετανός τραγουδοποιός, ο οποίος ακολούθησε σόλο καριέρα με τεράστια επιτυχία μετά την αποχώρησή του από τους Police.

Για την ένταξη του τραγουδιστή στην Ακαδημία το Amazon Music μοιράστηκε ένα αποκλειστικό demo του κομματιού «If It’s Love» από το τελευταίο του άλμπουμ «The Bridge». Η τελετή απονομής των βραβείων θα πραγματοποιηθεί στις 18 Μαΐου στο στο Λονδίνο.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Έφυγε από την ζωή η Αντζελίκ Κουρούνη

Ιουλιανό και Γρηγοριανό ημερολόγιο: Μια ιστορία, δύο φορές… Πάσχα

Disiecta Membra #11: Από τον ζιγκολό στον incel, μια διαδρομή με αυτοκίνητα

Απεβίωσε η ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα