ΑΘΗΝΑ
01:55
|
08.09.2024
Σύμφωνα με πληροφορίες, στη σωματική έρευνα που έγινε στις δυο φίλες του 18χρονου, βρέθηκε κάνναβη 0.8 γραμμαρίων.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε δύο συλλήψεις γυναικών, ηλικίας 19 ετών, προχώρησε η Αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες, στο πλαίσιο της έρευνας για την πτώση στο κενό ενός 18χρονου από τον τρίτο όροφο ξενοδοχείου στην Πάτρα.

Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν η Αστυνομία ενημερώθηκε για πτώση ατόμου και τραυματισμό σε ξενοδοχείο στην Πάτρα. Από την έρευνα προέκυψε ότι στις 20.00 της Παρασκευής ο 18χρονος, ο οποίος είναι μόνιμος κάτοικος Ηλιούπολης (στην Αθήνα) έκανε χρήση ναρκωτικών και συγκεκριμένα κάνναβης, περιήλθε σε κατάσταση πανικού, βγήκε από το δωμάτιο και έπεσε από ύψος περίπου 10 μέτρων στο κενό.

Ο νεαρός 18χρονος βρέθηκε τραυματισμένος στον χώρο του ξενοδοχείου στην Πάτρα, όπου βρίσκεται η πισίνα. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει πολλαπλά κατάγματα σε διάφορα σημεία του σώματός του. Ωστόσο, η ζωή του νεαρού δεν διατρέχει κίνδυνο.

Από τη σωματική έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στις δύο 19χρονες φίλες του (που τον φιλοξενούσαν στο δωμάτιό που είχαν νοικιάσει στο ξενοδοχείο) βρέθηκε κάνναβη 0.8 γραμμαρίων και ένας μεταλλικός τρίφτης καπνού. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. Τόσο οι δύο νεαρές όσο και ο φίλος τους είναι μόνιμοι κάτοικοι Ηλιούπολης Αττικής.

Οι συλληφθείσες αφέθηκαν ελεύθερες με εντολή του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ ο φίλος τους εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μια άλλη, ξεχωριστή και ρηξικέλευθη Mostra πριν 60 χρόνια

Τουρκία: Σεισμός 5 ρίχτερ στη νότια χώρα, δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες

ΔΕΘ-Χρυσοχοΐδης: Ανακοίνωσε Panic Button και για ανηλίκους

Έρευνα: Οι έφηβοι που ατμίζουν είναι πιο πιθανό να υποφέρουν από κακή ψυχική υγεία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα