ΑΘΗΝΑ
07:12
|
25.04.2024
Εκτός των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ με απόφαση του Αλέξη Τσίπρα μένει ο βουλευτής Χανίων, Παύλος Πολάκης, σύμφωνα με διαρροές της Κουμουνδούρου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εκτός των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ με απόφαση του Προέδρου του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα, τίθεται ο βουλευτής Χανίων, Παύλος Πολάκης, όπως προκύπτει από διαρροές του κόμματος, μετά την κατακραυγή που προκάλεσε η ανάρτησή του κατά δημοσιογράφων και δικαστών και η προσπάθεια επιβολής προσωπικής ατζέντας κατά τον ΣΥΡΙΖΑ, μέσω προτάσεων που δεν συμπεριλαμβάνονται στο κυβερνητικό πρόγραμμα του κόμματος και αντιτίθενται με τις συλλογικές του αποφάσεις.

«Όποιος πιστεύει ότι μπορεί να χαράζει δική του πολιτική, να διαμορφώνει ψηφοδέλτια και να επιβάλλει την ιδιωτική ατζέντα που ο ίδιος προκρίνει, με συνεχείς δημοσιεύσεις και αγνοώντας τις αρχές και την πολιτική του κόμματος, έχει προφανώς συνειδητά αποφασίσει να θέσει εαυτόν εκτός εκλογικής μάχης» ήταν το αιχμηρό σχόλιο που διέρρευσε από την Κουμουνδούρου φωτογραφίζοντας τον Π.Πολάκη και καθιστώντας σαφές πως μετά την εν λόγω ανάρτηση τίθεται εκτός του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ. 

Παράλληλα, οι ίδιες πηγές επιχειρούν να αμβλύνουν τις αντιδράσεις εξήγειρε η ανάρτηση του βουλευτή διαμηνύοντας πως «ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πρόγραμμα και πολιτική που έχουν εγκριθεί από το συνέδριό του. Έχει επίσης αρχές λειτουργίας που χαρακτηρίζονται από δημοκρατία, συλλογικότητα και προβλέπουν την υπεράσπιση και όχι την υπονόμευση της πολιτικής του από τα μέλη του και πολύ περισσότερο τα στελέχη της ηγεσίας».

Σημειώνεται ότι ο βουλευτής Χανίων επανήλθε λίγη ώρα μετά τις διαρροές με μια ακόμη αιχμηρή ανάρτηση από τα Σφακιά αφήνοντας υπαινιγμούς για «απεριόριστους ορίζοντες, καθαρο αέρα και λεβεντες ανθρώπους» στην περιοχή.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Σουηδία: Μασκοφόροι επιτέθηκαν εναντίον αντιφασιστικής εκδήλωσης

Βόρεια Μακεδονία: Άνετη νίκη του αντιπολιτευόμενου VMRO-DPMNE στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών

War: What is it good for? Absolutely nothing

Πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς έστειλε ο Μπάιντεν στην Ουκρανία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα