ΑΘΗΝΑ
12:46
|
17.05.2024
«Βροχή» παιχνιδιών από οπαδούς της Μπεσίκτας για τα παιδιά-θύματα του καταστροφικού σεισμού που έπληξε Τουρκία και Συρία, στο 4:17 του αγώνα με την Αντάλιασπορ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με χιλιάδες λούτρινα παιχνίδια γέμισε την Κυριακή ο αγωνιστικός χώρος κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ Μπεσίκτας και Αντάλιασπορ, ο οποίος διακόπηκε στο τέταρτο λεπτό με παιχνίδια και κασκόλ να εκτοξεύονται από τους οπαδούς της Μπεσίκτας προς το γήπεδο σε μια συγκινητική ένδειξη αλληλεγγύης προς τα παιδιά που επλήγησαν από τους καταστροφικούς σεισμούς της 6ης Φεβρουαρίου στην Τουρκία, ενώ παράλληλα ακούγονταν συνθήματα κατά του προέδρου της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο αγώνας της τουρκικής Super League διακόπηκε μετά από 4 λεπτά και 17 δευτερόλεπτα συμβολίζοντας την ώρα κατά την οποία ο  ο σεισμός έπληξε για πρώτη φορά την Τουρκία (τοπική ώρα 4:17 π.μ.) στις 6 Φεβρουαρίου, προκειμένου να επιτραπεί στους οπαδούς να στείλουν τα δώρα στον αγωνιστικό χώρο.

«Οι οπαδοί μας πέταξαν κασκόλ, μπερέδες και λούτρινα παιχνίδια στο γήπεδο του Vodafone Park για να δοθούν ως δώρο και να φτιάξουν τη διάθεση των παιδιών που βρίσκονται στις περιοχές που επλήγησαν από τον σεισμό» ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Μπεσίκτας.

Ο αριθμός των νεκρών από τους σεισμούς στην Τουρκία και τη γειτονική Συρία έχει ξεπεράσει τους 50.000. Μεταξύ των θυμάτων βρίσκεται και ο Γκανέζος εξτρέμ Κρίστιαν Άτσου ο οποίος βρέθηκε νεκρός στις 18 Φεβρουαρίου κάτω από το κτίριο όπου ζούσε στη νότια Τουρκία.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κιβωτός του Κόσμου: Ξεκίνησε η δίκη του πατέρα Αντώνιου

Τέσσερις νεκροί από ισχυρές καταιγίδες που έπληξαν το Τέξας

Μενίδι: Δίωξη για ανθρωποκτονία με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση στον γυναικοκτόνο

ΗΠΑ: Σε δίωρη ανάκριση του FBI υποβλήθηκε ο Ισραηλινός ιστορικός Ίλαν Παπέ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα