ΑΘΗΝΑ
00:09
|
27.04.2024
«Όπως στρώνεις, κοιμάσαι» η ατάκα του Μητσοτάκη για Πολάκη-ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνοντας ότι η ΝΔ δεν ασχολείται με τοξικότητες, αντίθετα σκύβει στα κοινωνικά προβλήματα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Για τα ευτράπελα που συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στον ΣΥΡΙΖΑ θα πω μία κουβέντα: όπως στρώνεις κοιμάσαι. Τα υπόλοιπα δεν με αφορούν καθόλου. Ας λύσουν τα εσωτερικά τους και ας αναλογιστούν ποιοι έκαναν τον πολακισμό κεντρική γραμμή του κόμματος» είπε από τον δήμο Αχαρνών, όπου πραγματοποιεί περιοδεία ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Από εκεί και πέρα ας αφήσουν εμάς να κάνουμε η δουλεία ας να μιλάμε για το μέλλον και να αποφύγουμε την τοξικότητα, να σκύβουμε με κατανόηση στα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας» συνέχισε ο Μητσοτάκης. Υπενθυμίζεται πως η ώρα των αποφάσεων για το πολιτικό μέλλον του Παύλου Πολάκη πλησιάζει, καθώς στις 17.00 θα συνεδριάζει σε διευρυμένη σύνθεση το Εκτελεστικό γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ, όπου ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να ζητήσει τη παραπομπή του βουλευτή στην Επιτροπή Δεοντολογίας αναφορικά με τη στάση της συστηματικής παραβίασης από πλευράς του των κανόνων συλλογικότητας και δημοκρατικής λειτουργίας του κόμματος.

Η αυτοδυναμία του Κυριάκου Μητσοτάκη

Στην ομιλία του στο μεταξύ ο Μητσοτάκης εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η Ν.Δ. θα κερδίσει την αυτοδυναμία στις ερχόμενες εκλογές. «Θα είμαστε αυτοδύναμοι γιατί αυτό χρειάζεται σήμερα η χώρα… Μην έχετε αμφιβολία ότι στις εκλογές που έρχονται θα πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει» είπε μεταξύ άλλων.

Αναφερόμενος ειδικότερα στην περιοχή του Μενιδίου και των Αχαρνών είπε πως έχει υψηλούς στόχους για τα εκλογικά ποσοστά του κόμματος. «Μπορούμε να πάμε πολύ καλύτερα, αλλά για να γίνει αυτό χρειάζομαι τη βοήθεια όλων σας» εκτίμησε, προσθέτοντας πως δεν επιτρέπεται «η παραμικρή υπόνοια αλαζονείας και αυταρέσκειας». «Οι εκλογές κερδίζονται ψήφο – ψήφο, πόρτα – πόρτα» συνέχισε και κατέληξε λέγοντας: «Δώστε μας τη δυνατότητα να εξακολουθούμε να πηγαίνουμε τη χώρα μπροστά».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αμερική: Γη της υποκρισίας, της καταστολής και της βίας…

Θα χρειαστούν 14 χρόνια για να απομακρυνθούν τα ερείπια από τη Γάζα…

Συνέλαβαν μέλη του DiEM25 και του MERA25 στη Γερμανία

Αθήνα: Διαδήλωση αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα