ΑΘΗΝΑ
01:33
|
12.05.2024
Ο Κάρολος πρόκειται να στεφθεί στις 6 Μαΐου, αλλά φέρεται να δυσκολεύεται να «κλείσει» δημοφιλείς μουσικούς για την τελετή.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο αστέρας της ποπ Χάρι Στάιλς φέρεται να αρνήθηκε την πρόταση να εμφανιστεί στην τελετή στέψης του Καρόλου Γ’. Ο Στάιλς είναι το τελευταίο μεγάλο όνομα που αρνήθηκε την πρόταση να συμμετάσχει στη συναυλία της στέψης, κατά τα φαινόμενα λόγω ενός φορτωμένου προγράμματος, με τους βασιλικούς ειδικούς να επιμένουν ότι ο βασιλιάς δεν σνομπάρεται.

Ο Κάρολος Γ’, ο οποίος διαδέχθηκε την μητέρα του, Ελισάβετ Β’, στον βρετανικό θρόνο μετά από 70 χρόνια βασιλείας της, πρόκειται να στεφθεί στις 6 Μαΐου, αλλά φέρεται να δυσκολεύεται να «κλείσει» δημοφιλείς μουσικούς για την τελετή.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, ο θρύλος της ποπ Έλτον Τζον και οι Spice Girls έχασαν επίσης την ευκαιρία λόγω άλλων υποχρεώσεων. Προηγούμενα δημοσιεύματα ανέφεραν επίσης ότι η Αντέλ και ο Έντ Σίραν είχαν απορρίψει προτάσεις για να παίξουν.

Το βρετανικό συγκρότημα Take That θα είναι το βασικό «όνομα» της στέψης, αλλά το πιο διάσημο πρώην μέλος του, ο Ρόμπι Ουίλιαμς, ο οποίος αποχώρησε από το συγκρότημα το 1995, φέρεται να απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει για τη συγκεκριμένη συναυλία. Οι Αυστραλές τραγουδίστριες και αδερφές Κάιλι και Ντάνι Μινόγκ αναμένεται επίσης να εμφανιστούν.

Οι πηγές της Sun στο παλάτι υποστήριξαν ότι ο Έλτον Τζον, ο οποίος εμφανίστηκε στο πλατινένιο ιωβηλαίο της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’ το 2022 και στην κηδεία της πριγκίπισσας Νταϊάνα το 1997, ήταν «κορυφαίος στη λίστα του Καρόλου», αλλά δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει λόγω ήδη προγραμματισμένων συναυλιών.

Ο ειδικός σε θέματα της βασιλικής οικογένειας και συγγραφέας Κρίστοφερ Άντερσεν είπε στο Fox News Digital σήμερα ότι υπάρχει «ένας μακρύς κατάλογος Αμερικανών αστέρων της ποπ που θα μπορούσαν να παίξουν». Υποστήριξε ότι καλλιτέχνες που είχαν προηγουμένως εμφανιστεί σε εκδηλώσεις για τη βασίλισσα, όπως η Νταϊάνα Ρος, η Αλίσια Κις και ο Αντρέα Μποτσέλι, πιθανότατα θα κληθούν να το κάνουν ξανά.

Μία άλλη βασιλική ειδικός, η Σάνον Φέλτον Σπενς, είπε στο Fox ότι ο Κάρολος έχει «έναν τόνο καλής πίστης στη βιομηχανία του θεάματος» και το ότι κάποιοι σταρ απορρίπτουν την πρόσκληση, πιθανότατα «δεν αντικατοπτρίζει τίποτα άλλο εκτός από συγκρούσεις στον προγραμματισμό».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Οι αρχές του Περού ερευνούν την πρόεδρο καθώς συνελήφθη ο αδελφός της

Πώς βραχυκυκλώνουν τα οικεία δίπολα;

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ:H απολογία Αυγενάκη για τις κυβερνητικές επιλογές της ΝΔ δεν πείθει

ΣΥΡΙΖΑ: H ακρίβεια καλπάζει, η κυβέρνησή ολιγωρεί

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα