ΑΘΗΝΑ
15:54
|
26.06.2024
Αποτέλεσμα της κυβερνητικής αδιαφορίας στις καταγγελίες των εργαζόμενων και των ιδιωτικοποιήσεων, το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την θλίψη και την συμπαράσταση στις οικογένειες των θυμάτων του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος που συνέβει τα ξημερώματα, εξέφρασε από τα Τέμπη ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης.

«Αλλά περισσότερο ακόμα, εκφράζουμε την οργή μας. Πώς είναι δυνατόν να χάνονται άδικα πολλοί άνθρωποι το 2023», αναρωτήθηκε.

«Υπάρχουν τεράστιες ευθύνες και δεν μπορούν να αποδοθούν μόνο σε ανθρώπινα λάθη. Στις 7 Φεβρουαρίου, αλλά και τον Ιούλιο, υπήρχε ανακοίνωση των εργαζομένων που έλεγε ότι όπου να ‘ναι έρχεται μεγάλο ατύχημα. Γιατί υπάρχουν τεράστια προβλήματα και στη συντήρηση των γραμμών και στα συστήματα ασφαλείας και στη σήμανση και στο προσωπικό.Όμως αυτοί που είναι υπεύθυνοι, και υπεύθυνοι είναι όλες οι κυβερνήσεις, δεν απάντησαν τίποτα. Να το αποτέλεσμα», συνέχισε

«Να και τα αποτελέσματα των ιδιωτικοποιήσεων που ξεκίνησαν εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Που έσπασαν την εταιρεία σε τρία κομμάτια και σήμερα βρισκόμαστε μπροστά σ’ αυτή την τραγική εξέλιξη», κατέληξε.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Τζούλιαν Ασάνζ είναι ελεύθερος

Συμφώνησε να παραδεχτεί την ενοχή του για την κατηγορία τής κατασκοπείας και θα επιστρέψει στην Αυστραλία μετά από την πολύχρονη καταδίωξη που υπέστη.
ΣΥΝΑΦΗ

Ερντογάν: «Η Δύση στηρίζει τα σχέδια του ψυχασθενή Νετανίαχου»

Διαδικτυακή προβολή ταινίας-εκδήλωση αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη την Πέμπτη 27/6

Πυρκαγιά σε εργοστάσιο στο Μοσχάτο-Ήχησε το 112

Μήνυμα Μητσοτάκη προς ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας: Λιγότερα λάθη, περισσότερη προσπάθεια

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα