ΑΘΗΝΑ
22:59
|
07.05.2024
Αιχμές για την απόφαση του παραιτηθέντος υπουργού να είναι ξανά στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πυρά, έστω και «χαμηλής» έντασης αλλά εκ των έσω, δέχεται ο Κώστας Αχ. Καραμανλής μετά την γνωστοποίηση ότι θα είναι ξανά στα ψηφοδέλτια της ΝΔ στις ερχόμενες εκλογές, παρότι δεν θα έχουν περάσει ούτε καν μερικοί μήνες από το έγκλημα στα Τέμπη, για το οποίο παραιτήθηκε αναλαμβάνοντας την πολιτική ευθύνη.

Η αρχή έγινε χθες από τον Θοδωρή Ρουσόπουλο ο οποίος, μιλώντας στο OPEN, ανέφερε ότι ο ίδιος δεν έθεσε ξανά υποψηφιότητα μετά τις εναντίον του καταγγελίες το 2009.

«Δεν θα του πω εγώ τι θα κάνει. Εγώ είπα το 2009 στον Κώστα Καραμανλή ότι δεν θα είμαι υποψήφιος. Το 2008 είχα κατηγορηθεί αδίκως για μια αθλιότητα. Με αθώωσαν ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ, το ΠΑΣΟΚ και η δικαιοσύνη καταδίκασε τους συκοφάντες μου. Θα ήταν όμως, μια κατάσταση που δεν θα μπορούσα να την παλέψω. Ας υποθέσουμε ότι ο Κώστας Καραμανλής τα έχει κάνει όλα τέλεια. Τα φώτα, όμως, έχουν στραφεί όχι αδίκως στην κυβέρνηση και τον Κώστα Καραμανλή».

Η δεύτερη εκ των έσω κριτική ήρθε από τον βουλευτή της ΝΔ Γιώργο Κουμουτσάκο ο οποίος, μιλώντας στο Action247, ήταν πιο ήπιος αναφέροντας ότι σε μια παρόμοια περίπτωση ο ίδιος δεν θα μπορούσε να συμμετάσχει στην εκλογική διαδικασία.

«Αν ήμουν εγώ σε ανάλογη θέση δεν θα μπορούσα συναισθηματικά και ψυχολογικά να συμμετέχω στην εκλογική διαδικασία» είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι ο κ. Καραμανλής «έχει κάθε δικαίωμα να θέσει υποψηφιότητα και να κριθεί από τους πολίτες στις κάλπες».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η «πατριωτική» εκστρατεία της Μελόνι κατά των αμβλώσεων ξεκίνησε

Διπλές εκλογές αύριο στη Βόρεια Μακεδονία

Η SBU ισχυρίζεται ότι απέτρεψε σχέδιο δολοφονίας του Ουκρανού προέδρου

Ανδρουλάκης: Προτεραιότητα η ευημερία των μόνιμων κατοίκων των μικρών νησιών

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα