ΑΘΗΝΑ
20:02
|
05.07.2024
Κατηγορίες εις βάρος του επιθεωρητή του ΟΣΕ και των δύο σταθμαρχών που απουσίαζαν από τη θέση τους.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Νέες ποινικές διώξεις ασκήθηκαν, σήμερα, κατά τριών προσώπων που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο εμπλέκονται στο έγκλημα στα Τέμπη που κόστισε την ζωή 57 επιβατών της αμαξοστοιχίας που κινούνταν από Λάρισα προς Θεσσαλονίκη.

Οι διώξεις για το κακούργημα της διατάραξης ασφάλειας συγκοινωνιών που επισύρει ποινές από φυλάκιση 10 ετών έως και ισόβια, καθώς και για τα αδικήματα των ανθρωποκτονιών και σωματικών βλαβών κατά συρροή που είναι πλημμελήματα. Ασκήθηκαν εις βάρος του επιθεωρητή του ΟΣΕ που έβαλε στη νυχτερινή βάρδια τον 59χρονο σταθμάρχη της Λάρισας που ήδη έχει προφυλακιστεί, αλλά και εις βάρος των δύο άλλων σταθμαρχών που όφειλαν να είναι παρόντες ως τις 11 το βράδυ και έφυγαν νωρίτερα εγκαταλείποντας το πόστο τους.

Οι δικαστικές εξελίξεις θα συνεχιστούν και αύριο Παρασκευή, καθώς αναμένεται να συγκληθεί η Ολομέλεια Εφετών της Λάρισας, προκειμένου να επιλέξει τους δύο εφέτες που θα διεξάγουν στο εξής τις έρευνες μετά από την πρωτοβουλία αναβάθμισης των ερευνών, που έγινε από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Λάρισας Σταμάτη Δασκαλόπουλο.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τέξας: Καρχαρίας επιτέθηκε σε τέσσερις ανθρώπους σε παραλία

Θεσσαλονίκη: Βαριά πρόστιμα σε όσους ρυπαίνουν την πόλη με αφίσες

Θεσσαλονίκη: Και τρίτη γάτα ακρωτηριασμένη-Αντιδράσεις από φιλοζωικά σωματεία

Disiecta Membra #20: Οι άνθρωποι αυτοί ήσαν μια κάποια λύσις

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα