ΑΘΗΝΑ
11:30
|
25.04.2024
Για πέμπτο γάμο στα 92 του πάει ο αισιόδοξος μεγιστάνας Ρόμπερτ Μέρντοχ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Λένε πως ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά. Μπορεί ωστόσο ταυτόχρονα να κρυφοκοιτάζει το πορτοφόλι. Ενδεχομένως αυτό να είναι και η πιο λογική εξήγηση πίσω από το «ναι» που είπε μία 66χρονη πρώην αστυνομικός στον 92χρονο μεγιστάνα και μιντιάρχη, Ρούπερτ Μέρντοχ.

Η είδηση του επικείμενου γάμου επιβεβαιώθηκε με σειρά δημοσιευμάτων σε διεθνή ΜΜΕ με τον ίδιο τον μεγιστάνα να διευκρινίζει πως σχεδιάζει να νυμφευτεί για πέμπτη φορά την 66χρονη ε.α. αστυνομικό στο Σαν Φρανσίσκο, Αν Λέσλεϊ Σμιθ που ήταν προηγουμένως παντρεμένη με τον γνωστό τραγουδιστή της κάντρι και τηλεπαρουσιαστή Τσέστερ Σμίθ.

Ο 92χρονος της έκανε πρόταση γάμου την περασμένη Παρασκευή, 17 Μαρτίου, και αξιοποιώντας την ιρλανδική εθνική γιορτή του Αγίου Πατρικίου της είπε «είμαι κατά το ένα τέταρτο Ιρλανδός». Μετά της έδωσε ένα ακριβό μονόμετρο δαχτυλίδι προτείνοντάς της να παντρευτούν.

Σύμφωνα με έντυπα της Νέας Υόρκης,ο Μέρντοχ ήταν στην αρχή «πολύ νευρικός» γιατί φοβόταν να ξανερωτευτεί. Ωστόσο, όταν ξανασκέφτηκε πως αυτός ο «έρωτας» ήταν η τελευταία του ευκαιρία, το ξανασκέφτηκε κάνοντας εν τέλει την πρόταση γάμου, δίχως καν να κλείσει χρόνος από τον προηγούμενο διαζύγιο με την Αμερικανίδα μοντέλο και ηθοποιό, Τζέρι Χολ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νίκαια: Δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε τον αντιδήμαρχο

Ανατόλι Αντόνοφ: Αδικαιολόγητη η μεταφορά ATACMS στην Ουκρανία

Μαδούρο: Η Μπολιβαριανή Συμμαχία υποστηρίζει τον πολυπολικό κόσμο

Στον Άρειο Πάγο μήνυση γονέα θύματος των Τεμπών

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα