ΑΘΗΝΑ
01:19
|
08.09.2024
Ο 23χρονος Ελλάδιος Σ. και ένας 29χρονος αλλοδαπός βιντεοσκοπούσαν την σεξουαλική κακοποίηση της έφηβης από τη Ν.Σμύρνη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αίσθηση προκαλεί η σημερινή αποκάλυψη πως ένας από τους τρεις κατηγορούμενους για τη μαστροπεία της 16χρονης στη Νέα Σμύρνη είναι πρώην τρόφιμος της «Κιβωτού του Κόσμου» και από τους πρώην στενούς συνεργάτες του πατέρα Αντώνιου.

Πρόκειται για τον 23χρονο «Ελλάδιο Σ.» που βιντεοσκοπούσε τους βιασμούς και τη σεξουαλική κακοποίηση της έφηβης σε ξενοδοχεία των Αθηνών.  Ο 23χρονος μαζί με έναν 24χρονο ημεδαπό και έναν 29χρονο αλλοδαπό αντιμετωπίζουν από χτες κατηγορίες για μαστροπεία και αρπαγή ανηλίκου και παιδική πορνογραφία που απήγγειλε σε βάρος τους η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας.

Ο Ελλάδιος Σ. είχε προ μηνών προκαλέσει και πάλι αίσθηση με την αντιφατική στάση του καθώς αρχικά έκανε δηλώσεις σε τηλεοπτικούς σταθμούς κατά του πατέρα Αντώνιου και στη συνέχεια άλλαξε στάση υποστηρίζοντάς τον.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες που πηγάζουν από το ανακριτικό υλικό αναφέρουν πως ο Ελλάδιος Σ. και ο 29χρονος αλλοδαπός (γνωστός και σαν «Ταχίρ») βιντεοσκοπούσαν από τις 23.00 το βράδυ της 19ης Μαρτίου ως τις 5.30 το πρωί της 20ης Μαρτίου τη σεξουαλική κακοποίηση της έφηβης από 23χρονο Γεωργιανό σωματοφύλακα σε ξενοδοχείο του Μεταξουργείου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μια άλλη, ξεχωριστή και ρηξικέλευθη Mostra πριν 60 χρόνια

Τουρκία: Σεισμός 5 ρίχτερ στη νότια χώρα, δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες

ΔΕΘ-Χρυσοχοΐδης: Ανακοίνωσε Panic Button και για ανηλίκους

Έρευνα: Οι έφηβοι που ατμίζουν είναι πιο πιθανό να υποφέρουν από κακή ψυχική υγεία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα