ΑΘΗΝΑ
00:13
|
27.04.2024
Σε φιλικό κλίμα η πρώτη συνάντηση του υφυπουργού Εξωτερικών Ανδρέα Κατσανιώτη με τον νέο πρέσβη της Τουρκίας στην Αθήνα, Τσαγατάι Ερτσιγιές.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την πρώτη συνάντηση γνωριμίας με τον νέο πρέσβη της Τουρκίας στην Αθήνα, Τσαγατάι Ερτσιγιές είχε την Τετάρτη ο υφυπουργός Εξωτερικών, Ανδρέας Κατσανιώτης.

Σε σημερινή ανακοίνωση του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών αναφέρεται πως οι δύο αξιωματούχοι συζήτησαν σε φιλική ατμόσφαιρα θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, μεταξύ των οποίων ήταν και η καλή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ των δύο πλευρών σε ό,τι αφορά τη διαχείριση και προώθηση της ανθρωπιστικής βοήθειας προς τα εκατομμύρια σεισμοπλήκτων της γειτονικής χώρας.

Ανδρέας Κατσανιώτης - Βικιπαίδεια

Ο υφυπουργός συνεχάρη τον Τούρκο πρέσβη για την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του χαρακτηρίζοντας «εξαιρετική» τη συνεργασία μεταξύ του υπουργείου Εξωτερικών και της Τουρκικής πρεσβείας σε ό,τι αφορά ειδικά την αποστολή βοήθειας Ελλήνων και ελληνικών φορέων προς τις σεισμόπληκτες περιοχές της Τουρκίας.

Α. Κατσανιώτης; Ελάχιστη πράξη ανθρωπιάς να σταθούμε δίπλα σε συνανθρώπους  που δοκιμάζοντα

Ο Τσαγατάι Ερτσιγιές, από την πλευρά του, επανέλαβε τις ευχαριστίες του προς την ελληνική κυβέρνηση και τον ελληνικό λαό για τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη που επέδειξαν, ήδη από την επομένη των καταστροφικών σεισμών της 6ης Φεβρουαρίου και εξέφρασε με τη σειρά του συλλυπητήρια για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.

Ποιος είναι ο νέος Τούρκος πρέσβης στην Αθήνα | Liberal.gr
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αμερική: Γη της υποκρισίας, της καταστολής και της βίας…

Θα χρειαστούν 14 χρόνια για να απομακρυνθούν τα ερείπια από τη Γάζα…

Συνέλαβαν μέλη του DiEM25 και του MERA25 στη Γερμανία

Αθήνα: Διαδήλωση αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα