ΑΘΗΝΑ
23:00
|
26.04.2024
Ο πρώην «βασιλιάς των κρυπτονομισμάτων», που κατηγορείται ότι βρίσκεται πίσω από απώλειες άνω των 40 δισεκατομμυρίων δολαρίων, φέρεται να συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Ποντγκόριτσα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η αστυνομία του Μαυροβουνίου συνέλαβε την Πέμπτη ένα άτομο που πιστεύεται ότι είναι ο Ντο Κουόν, συνιδρυτής της blockchain πλατφόρμας Terraform Labs με έδρα τη Σιγκαπούρη, ο οποίος είναι κατηγορούμενος για απάτη, δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών της χώρας.

«Η αστυνομία του Μαυροβουνίου συνέλαβε ένα άτομο που θεωρείται ύποπτο ότι είναι ένας από τους πιο καταζητούμενους φυγάδες, τον Νοτιοκορεάτη υπήκοο Ντο Κουόν», ανέφερε ο Φιλίπ Αζίτς στο Twitter.

Ο πρώην «βασιλιάς των κρυπτονομισμάτων», που κατηγορείται ότι βρίσκεται πίσω από απώλειες άνω των 40 δισεκατομμυρίων δολαρίων, συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Ποντγκόριτσα με πλαστά έγγραφα, είπε ο υπουργός, προσθέτοντας ότι περιμένουν επίσημη επιβεβαίωση της ταυτότητας του συλληφθέντος.

Ο ύποπτος έχει γίνει στόχος πολλών ερευνών και βρισκόταν ψηλά στη λίστα της Ιντερπόλ μετά την κατάρρευση του κρυπτονομίσματος terraUSD (UST) και της πλατφόρμας του πέρυσι, προκαλώντας σοκ σε όλες τις αγορές κρυπτονομισμάτων.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μέρες Καριέρας αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Αρνητικές οι προοπτικές της Boeing

Αμερική: Γη της υποκρισίας, της καταστολής και της βίας…

Θα χρειαστούν 14 χρόνια για να απομακρυνθούν τα ερείπια από τη Γάζα…

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα