ΑΘΗΝΑ
12:30
|
23.04.2024
Ο Άρης Δάτσιος κατηγορείται για τους βιασμούς τουλάχιστον πέντε ανήλικων κοριτσιών-μαθητριών του στη σχολή του στην Ηλιούπολη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Φωτογραφίες και άλλα στοιχεία της ταυτότητας του 44χρονου προπονητή του Τάεκ Βο Ντο που βίαζε και κακοποιούσε κοριτσάκια στη σχολή του στην Ηλιούπολη, δημοσιοποίησε σήμερα η ΕΛ.ΑΣ.

Πρόκειται για τον Δάτσιο Άρη του Χρήστου και της Φανής που γεννήθηκε στις 14 Ιουλίου 1979 στο Στεφανέστι της Ρουμανίας.

Σε βάρος του έχει ήδη ασκηθεί ποινική δίωξη για βιασμό κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση από ενήλικο ανηλίκων σε ασέλγεια τους οποίους του έχουν εμπιστευθεί για να τους επιβλέπει και να τους φυλάσσει, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, τετελεσμένη και σε απόπειρα και για παραγωγή, κατοχή και διανομή υλικού παιδικής πορνογραφίας από ενήλικο που αφορά ανήλικο τον οποίο του έχουν εμπιστευθεί για να τον επιβλέπει και να τον φυλάσσει κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Ηλιούπολη: Αυτός είναι ο 44χρονος προπονητής που κατηγορείται για βιασμό 5 ανήλικων αθλητριών

Οι πολίτες καλούνται να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας με την διαβεβαίωση διασφάλισης του απορρήτου της επικοινωνίας και της ανωνυμίας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Χατζηδάκης: Μείωση 50% στις τραπεζικές χρεώσεις για ποσά έως 10 ευρώ

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Εκθέτει κυβέρνηση Μητσοτάκη για αστυνομική βία και υποκλοπές

Βρετανία: Πράσινο φως για την απέλαση μεταναστών στη Ρουάντα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα