ΑΘΗΝΑ
21:26
|
26.04.2024
Αφορμή η απαράδεκτη απόφαση της εταιρείας να αυξήσει τα κέρδη της προχωρώντας στη μείωση της αμοιβής των εργαζομένων ανά παραγγελία.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Φρένο στο καθεστώς του «συνεργάτη» παλεύουν να βάλουν οι πολλές εκατοντάδες διανομείς τροφίμων της Wolt μετά και από την απαράδεκτη απόφαση της εταιρείας να αυξήσει τα κέρδη της προχωρώντας στη μείωση της αμοιβής των εργαζομένων ανά παραγγελία.

Το απόγευμα της Πέμπτης,  πλήθος διανομέων της εταιρίας πραγματοποίησαν μαζική κινητοποίηση διαμαρτυρίας έξω από τα κεντρικά γραφεία της εταιρίας στην Αθήνα (Μιχαλακοπούλου 80, Αθήνα 115 28) έχοντας στο πλευρό τους αντιπροσωπεία του συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού-Τουρισμού και Ξενοδοχείων νομού Αττικής.

Το μήνυμα του ΠΑΜΕ

Το ΠΑΜΕ σε μήνυμά του χαιρέτισε τον αγώνα των διανομέων της Wolt, θυμίζοντας την επιτυχία της περσινής μαζικής διεκδίκησης και από τους συναδέλφους τους στην eFood. Αναφέρει χαρακτηριστικά:

Ελπίδα είναι οι αγώνες των εργαζομένων! Στην efood, στη Λάρκο, στην Cosco, στα λιπάσματα, στους οικοδόμους.. Σήμερα στη Wolt! Mε ταξικό αγώνα διεκδικούν στο δρόμο τους μισθούς τους, εργατικά δικαιώματα, τη ζωή τους! Nα απλωθούν παντού! Τα κέρδη τους-Οι ζωές μας! #cancel_wolt

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αμερική: Γη της υποκρισίας, της καταστολής και της βίας…

Θα χρειαστούν 14 χρόνια για να απομακρυνθούν τα ερείπια από τη Γάζα…

Συνέλαβαν μέλη του DiEM25 και του MERA25 στη Γερμανία

Αθήνα: Διαδήλωση αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα